0 0
Read Time:2 Minute, 33 Second

Ești în căutarea celor mai utile idei pentru cadouri de casă nouă? Atunci când un prieten își schimbă locuința, cel mai bine ar fi să îl întrebi direct dacă are nevoie de ceva anume, în așa fel încât darul tău să fie unul cât mai folositor. Dacă el te îndeamnă să cumperi orice dorești, în acest articol vei descoperi 6 idei de cadouri numai bune pentru cei care se mută într-un mediu nou. 

Lenjerii de pat

Un cadou de casă nouă util și cu siguranță apreciat îl reprezintă întotdeauna lenjeriile de pat. Chiar dacă foarte multe persoane iau cu ei când se mută vechile lenjerii, mirosul de obiect nou este cum nu se poate mai potrivit într-o casă nouă. Singurul lucru de care trebuie să ții cont este dimensiunea lenjeriilor de pat, așa că cel mai bine ar fi să întrebi înainte ce tip de paturi sunt în noua locuință.

Cuverturi de pat

În cazul în care vrei să lași pe alții să se ocupe de lenjeriile de pat, poți totuși să plusezi cu o cuvertură de pat pe care să o cumperi după prima vizită în noua casă. În acest mod îți vei da seama care este paleta de culori utilizată în designul interior și o să poți face o alegere potrivită cu decorul. 

Prosoape

Niciodată nu sunt prea multe! Prosoapele de toate dimensiunile și culorile sunt ideale în număr cât mai mare în orice locuință, așa că reprezintă un cadou de casă nouă cu adevărat inspirat. Trebuie să ai grijă doar să cumperi prosoape de calitate superioară, cu o textură potrivită și, de preferat, să fie din fibre naturale. 

Odorizante de cameră

O casă nouă are nevoie de mirosuri cât mai plăcute și mai proaspete, astfel că odorizantele de cameră reprezintă cadouri utile și cu siguranță pe gustul proprietarilor. Pentru a nu da greș, este indicat să achiziționezi acele odorizante cu mirosuri cât mai florale și mai fresh, care sunt pe placul tuturor și sunt și potrivite pentru sezonul cald. 

Accesorii de baie

Seturile de covorașe de baie nu sunt niciodată prea multe, așa că poți să arunci un ochi și peste departamentul de profil din magazine, în așa fel încât să faci un cadou simpatic, dar și foarte util. Accesoriile de baie reprezintă întotdeauna un cadou ideal pentru casă nouă, iar proprietarii se vor bucura cu siguranță de acest gest al tău. 

Halate de baie

Halatele de baie reprezintă cadouri utile în orice locuință, mai cu seamă într-o casă nouă. Cel mai frumos din partea ta ar fi să cauți halate asortate pentru toți membrii familiei și, bineînțeles, să fii atent la dimensiuni. 

Acum că ai aflat care sunt cele mai potrivite cadouri de casă nouă, nu îți rămâne decât să consulți oferta Domus și să alegi modelele care îți plac și care sunt ideale pentru noua locuință a prietenilor tăi. Cu bugete rezonabile vei reuși să faci un gest frumos și să impresionezi, iar cadourile utile sunt cele mai indicate în aceste situații.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat