0 0
Read Time:3 Minute, 57 Second

Primul eveniment BULGARI Haute Horlogerie din București a fost sărbătorit cu eleganță la Albini Prassa

O serie de cine elegante și prezentări private au marcat lansarea oficială a Bulgari în România. Cu această ocazie, în ultima săptămână din octombrie, o selecție de ceasuri de excepție a sosit la București pentru a fi expusă într-o vilă istorică care găzduiește sediul Albini Prassa, partenerul român al casei italiene.

Atât cunoscătorii de ceasuri și iubitorii brandului Bulgari, cât și jurnaliști și influenceri au participat la evenimentele organizate exclusiv pe bază de invitație pentru a descoperi mai multe despre arta orologeriei Bulgari printr-o experiență̆ oferită alături de reprezentanți ai mărcii veniți special de la Roma, printre care Directorul High Jewelry și Haute Horlogerie. Ion Schiau, fondatorul Albini Prassa, a prezentat colecția invitaților printre care s-au numărat Domnica Mărgescu, Elle Fashion Director si « Friend of the brand” Bulgari, artistele Inna și Alina Eremia, influencerele Carmen Grebenișan și Alina Ceușan.

Inspirațiile romane ale Bulgari își regăsesc un ecou deosebit în România, o țară cu care împarte aceeași moștenire culturală latină. Oaspeții au fost îndrumați cu generozitate prin povești magnifice – de la arhitectura antică la vremurile ,,dolce vita’’ și flerul cinematografic plin de farmec și până̆ la viziunea consecventă care se află în spatele succesului brandului, au descoperit numeroasele fațete ale universului Bulgari de astăzi, precum și rolul important al ceasurilor cu amestecul lor unic de design italian și excelența orologera elvețiană.

Cele mai sofisticate piese din colecțiile emblematice au fost expuse în interioarele rafinate ale vilei aristocratice din cartierul Dorobanti.

Acestea au fost ceasurile Serpenti și Divas’ Dream, realizate prin tehnici decorative cu bijuterii distinse, unele fiind acționate cu mecanisme foarte sofisticate, fiind atât de apreciate de femeile moderne. Un strălucitor Serpenti Spiga High Jewelry făurit din aur alb, îmbrăcat în întregime în diamante, și hipnotizantul Peacock Divas Dream au fost stelele evenimentelor.

Colecțiile Bulgari pentru bărbați sunt foarte apreciate în România, fiind prezentată o selecție bogată din linia Octo Finissimo. Aceasta este renumită pentru că a doborât, una după alta, toate barierele și recordurile mondiale legate de miniaturizare și ceasuri plate în ultimii 10 ani, fiind distinsă cu numeroase premii prestigioase, printre care L’Aiguille d’Or (Acul de Aur) primit la ultimul Grand Prix d’Horlogerie de la Geneva, cel mai important „Oscar” din industria ceasurilor.

Cu cât descoperi mai mult marele univers Bulgari, cu atât te simți mai fermecat. Zi după zi, oaspeții distinși s-au întâlnit cu ceasuri minune le-au tăiat respirația în timp ce schimbau impresii cu prietenii lor. Astfel, interesul pentru eveniment a depășit toate așteptările, echipa Albini Prassa fiind nevoită să prelungească seria de evenimente cu câteva zile și chiar până târziu în noapte.

Despre BULGARI

Făcând parte din grupul LVMH, Bvlgari a fost fondat la Roma în 1884 ca magazin de bijuterii. Cunoscut ca magnificul bijutier roman și maestru al pietrelor colorate, Bvlgari și-a stabilit o reputație la nivel mondial pentru excelența italiană și se bucură de renume pentru măiestria sa rafinată. Succesul internațional al companiei a evoluat într-un furnizor global și diversificat de produse și servicii de lux, variind de la bijuterii fine și ceasuri de ultimă generație până la accesorii și parfumuri și prezentând o rețea de neegalat de buticuri și hoteluri în cele mai exclusiviste zone comerciale din lume.
Demonstrat prin numeroasele sale parteneriate filantropice, Bvlgari crede profund în inovarea prezentului pentru un viitor durabil prin angajamentul său față de responsabilitatea socială corporativă și de a da înapoi naturii și comunității.

Despre Albini Prassa

Companie cu rădăcini în Elveția și România, Albini Prassa și-a început activitatea în România, în 2004, ca distribuitor de ceasuri elvețiene. În tot acest timp, Albini Prassa și-a aprofundat cunoștințele legate de piața românească și s-a specializat în promovarea și consolidarea imaginii de marcă a partenerilor internaționali reprezentați. În prezent, portofoliul companiei cuprinde mărci consacrate, precum și produse avangardiste al căror succes se bazează pe un design innovator, este cunoscută și pentru cele mai de succes ediții limitate dedicate României, precum Tissot 1918-2018 sau „Sageata Orientului”.
 
Potrivit lui Ion Schiau, fondator, „Ideea Albini Prassa este de a introduce pe piața din România cele mai bune ceasuri dar cu o abordare originala. De la bun început, am avut o viziunea deosebită, care ne permite, mai întâi, să prezentăm mărcile într-un mediu deosebit de captivant, prin sesiuni private sau evenimente in vila noastră eleganta, asta înainte de a deschide magazin tradițional. După mai mult de 20 de ani în industria ceasurilor, s-a dovedit ca a fost o abordare corectă”.

PHOTOS: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1GlYts-lQXBdrFaJ0zToCy1igFK510M0M

PRESS CONTACTS:

Bulgari:

Sabina Tchelnokova, [email protected], +41794558411

Albini Prassa: 

Simona Moise, [email protected], +40723362456

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat