0 0
Read Time:1 Minute, 49 Second

Iti doresti sa ai parte de o amenajare inedita in locuinta, dar fara sa depui prea mult efort pentru obtinerea acesteia? Gama de aplice led reprezinta o solutie moderna de iluminat prin care poti obtine o atmosfera placuta si relaxanta in locuinta, avand si un plus de frumusete si utilitate in camera. Fie ca optezi pentru un model deosebit sau preferi ceva mai clasic, aceasta iti va oferi exact lumina de care ai nevoie si pe care ti-o doresti!

De ce gama de aplice led reprezinta solutia ideala pentru iluminatul interior?

aplice led

Desi pare a fi o solutie dificila sa faci o alegere potrivita cand vine vorba de alegerea unor corpuri de iluminat avand in vedere ca sunt atat de multe optiuni din care sa alegi, gama de aplice led reprezinta o varianta eficienta pentru un iluminat clar si economic. Cu scopul de a lumina si infrumuseta spatiul in care sunt amplasate, acestea se impart in mai multe categorii in functie de rolurile pe care le indeplinesc.

Astfel, acestea fie sunt rotunde, fie patrare, fiind potrivite pentru tavan, perete sau scari. Se monteaza cu usurinta si se incadreaza perfect in orice spatiu. Avand in vedere ca nu putem sa locuim fara lumina, gama de aplice led ne ofera un iluminat usor pentru ochiul uman, ba chiar putand sa fie reglate pentru a se obtine o lumina mai naturala.

Care sunt principalele avantaje?

Din punct de vedere al eficientei, al durabilitatii si frumusetii, aceste corpuri de iluminat pentru interior reprezinta solutia ideala pentru amenajarea iluminatului din locuinta. De asemenea, sunt prietenoase atat cu mediul, cat si cu factura la energie electrica, intrucat avand in compozitie o tehnologie moderna de iluminat, acestea nu consuma mult curent. Sunt considerate a fi de pana la 10 ori mai bune decat becurile incandescente datorita tehnologiei de care se bucura.

Siguranta ecologica pe care o ofera le fac o solutie ideala pentru locuintele in care se afla si copii mici. Faptul ca nu contin plumb sau mercur reduc si costurile de energie sau de intretinere, iar calitatea luminii este imbunatatita in mod semnfiicativ. Bucura-te de un iluminat puternic, de durata si calitativ alegand produsele de la Electric-Concept!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat