0 0
Read Time:2 Minute, 40 Second

Bucovina este recunoscută pentru ospitalitate, iar padbolul este indrăgit de tot mai mulți iubitori ai sportului. O combinație perfectă care atrage la acest turneu tot mai mulți practicanți ai acestui sport, veniți din toate colțurile țării.

Astfel, în weekendul 9 -10 iulie, Baza Sportivă Campo di Medici Rădăuți, a găzduit pentru cea de-a doua oară Turneului Bucovinei la Padbol. Au fost 2 zile intense, în care s-au jucat nu mai puțin de 34 de meciuri pe cele doua terenuri de padbol existente.

Evenimentul a însemnat însă cu mult mai mult decât sport și competiție. Echipele participante, din Bucuresti, Craiova, Timișoara, Giurgiu, Targoviste, Cugir, Bârlad, Iași, s-au bucurat de o primire deosebită din partea organizatorilor, care le-au oferit toate condițiile ca să revină an de an în Bucovina.

Alexandrion Group a ajutat la buna dispoziție, spumantele Millennium fiind cele care au udat, la propriu, tricourile finaliștilor.

Vrem să facem o tradiție din organizarea Turneului Bucovinei la Padbol

Acestea au fost gândurile primarului Municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, transmise la deschiderea evenimentului către toți participanții.

Aleșii orașului, împreună cu proprietarii bazei sportive Campo di Medici Rădăuți (Irinel și Bebel Nanu, și asociatul Daniel Biholari) doresc sa faca o tradiție din organizarea acestui turneu.

Elisabeta Gherghișan, Președintele Padbol România – coorganizator al evenimentului – felicită și susține această inițiativă.

Ionuț Plămadă, fost fotbalist, actual antrenor-nume important pentru comunitatea rădăuțeană- a fost și el prezent pentru a sprijinii dezvoltarea și popularizarea noului sport.

De la Botoșani, Florin Axinte, fost fotbalist cunoscut, a veni, și el, la eveniment. cu gândul de a dezvolta padbol sport și în orașul său.

Turneul a fost adjudecat de echipa formată din Olivian Surugiu și Victoraș Popescu. Locul de vicecampion a revenit echipei formate din Răzvan Ciobanu și Laurențiu Dinuică.

Este vorba despre același Laurențiu care, la primul Turneu al Bucovinei (2021) a devenit campion alături de actualul fotbalist al FC Botoșani, Mihai Roman. Ambele echipe sunt legitimate la clubul Flux Arena din Craiova, club ce antrenează cele mai bune echipe din țară.

Pe locurile 3 și 4 s-au clasat echipele din Târgoviște și Cugir, formate din Mihai Țiplic și Aurel Voicu, respectiv Aurelian Surd și Ovidiu Vasian.

Acesta a fost cel de-al treilea eveniment național al acestui an, parte integrantă din marele circuit Romanian Padbol Tour.Unul dintre partenerii evenimentului a fost Alexandrion Group.

Ceea ce este foarte interesant este faptul că Padbolul atrage din ce în ce mai mulți iubitori ai sportului, chiar și din orașe în care inca nu sunt terenuri de padbol instalate. Este cazul celor 2 echipe provenite de la clubul de fotbal City Iași, precum și al echipelor din Târgoviște și Ploiești.

Ranking National Romanian Padbol Tour

Este vorba de un clasament dinamic, actualizat după fiecare turneu, fiind influențat de participarea constantă, numarul de meciuri și game-uri câștigate.

Iată cum arată Topul celor mai buni 10 jucători  de padbol, dintr-un total de peste 120 de participanți în cei trei ani de Romanian Padbol Tour.

Urmează Cupa României 2022 la Padbol, eveniment ce se va desfășura pe cele 3 terenuri de padbol administrate de Complexul Sportiv Național „Lia Manoliu” din București.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat