0 0
Read Time:3 Minute, 25 Second

Clinica medicală Arca Life și tot ce este bine de știut! Accesează acest articol pentru mai multe informații!

Clinica medicală Arca Life și tot ce este bine de știut! Iată mai multe informații!

Fiecare pacient aflat în suferință merită să primească sprijin și suport medical, din partea unor persoane bine instruite și profesioniste. Dacă ești din București, află că ești una dintre persoanele norocoase, care are posibilitatea de a ajunge cu ușurință la clinica medicală Arca Life, locul în care sănătatea și siguranța pacienților este mereu pe primul loc pentru fiecare membru al acestei echipe de medici specialiști. Partea și mai frumoasă este că, indiferent de orașul în care ai stabilit domiciliul, ușa clinicii medicale Arca Life este mereu deschisă persoanelor care au nevoie de suport.

Situată în sectorul 1 al Bucureștiului, Arca Life este clinica medicală care a reușit să-și câștige aprecierea și renumele în urma tuturor eforturilor pe care le-a depus. Această clinică a încercat din răsputeri în ultimii ani să aducă o schimbare considerabilă în sistemul medical din România, o schimbare cu ajutorul căreia fiecare om aflat în suferință să poată beneficia de sprijin în orice moment. Experiențele mai puțin plăcute în interacțiunea cu sistemul medical din România este principalul factor care a determinat personalul acestei clinici să ia atitudine și să încerce să le ofere tuturor oamenilor condițiile medicale de excepție de care au nevoie.

Arca Life și-a câștigat renumele, datorită tuturor investițiilor pe care le-a realizat pentru sănătatea pacienților. La început de drum, Arca Life era clinica medicală alcătuită din acei medici specialiști, recunoscuți la nivel național și chiar și internațional, dar care nu le putea oferi pacienților și persoanelor aflate în suferință care pășeau pragul acestei clinici acele facilități de care aveau nevoie. Nu a durat foarte mult până când directorul acestei clinici, cunoscut drept unul dintre cei mai apreciați chirurgi ortopedici din țară, dr. Jawad Latif, a reușit să aducă aparate ultra-performante, de ultimă generație, unice în România, chiar în cadrul clinicii Arca Life.

Aceste aparate unice în România facilitează întru totul desfășurarea intervențiilor de care are nevoie o persoană aflată în suferință, și mai mult de atât, contribuie inclusiv în cadrul procesului de recuperare și de reducere a simptomelor manifestate inițial. Chiar dacă intervenția a fost un succes, în perioada de recuperare, durerea și disconfortul sunt adesea întâlnite, ceea ce limitează persoana în cauză din punct de vedere al mișcărilor și efortului pe care îl depune, afectându-i funcționalitatea.Cu ajutorul aparatelor ultra-performante, de ultimă generație, pe care Arca Life le pune la dispoziție persoanelor aflate în nevoie, perioada de recuperare în urma unei intervenții chirurgicale nu afectează deloc funcționalitatea individului.

Soluții medicale oferite de Arca Life

Primul lucru bine de știut este că Arca Life pune la dispoziție persoanelor aflate în suferință 3 soluții endoscopice ultra-performante, pentru hernia de disc, fasceita plantară și pentru sindromul de canal carpian. Soluțiile endoscopice puse la dispoziție de clinica medicală Arca Life sunt minim invazive, astfel, asigurând un timp de recuperare record. Aparatura pusă la dispoziție de Arca Life, din SUA și chiar și Germania, asigură 100% precizie în efectuarea intervenției.

Mai mult de atât, tehnologia avansată permite realizarea unei incizii fine, de doar 1.5mm în cazul herniei de disc și a sindromului de canal carpian, sau 5mm, în cazul fasceitei plantare. Această operație endoscopică unică în România este realizată de acei chirurgi specializați. Un alt lucru bine de știut este că Arca Life pune la dispoziție inclusiv soluții artroscopice, pentru genunchi, umăr, șold sau gleznă.

La fel ca în cazul soluțiilor endoscopice, cele artroscopice asigură un timp de recuperare rapid, permițându-i persoanei aflate în suferință să se bucure de activitățile plăcute, fie din viața personală, fie din viața profesională. În orice moment ai nevoie să primești recomandările potrivite pentru tine, care să-ți satisfacă nevoile și așteptările, nu ezita să iei legătura cu personalul Arca Life. Chiar dacă nu ești din București, poți beneficia de o consultație online, în urma căreia vei obține atât un diagnostic, cât și un plan de tratament potrivit ție și nevoilor tale.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat