0 0
Read Time:2 Minute, 20 Second

Reflexoterapia, o metodă ancestrală de stimulare a proceselor de vindecare, găsește o casă prietenoasă la centrul nostru de masaj din Bragadiru. Inspirată de tradițiile chineze și indiene, reflexoterapia se concentrează pe punctele reflexogene de pe extremitățile corpului, în special cele de pe talpa piciorului. Această tehnică subtilă oferă un sprijin eficient în eliminarea toxinelor și promovarea unui echilibru fizic și mental.

Fiecare organ are un punct reflex pe talpa piciorului, și reflexoterapeuții noștri experimentați știu cum să identifice și să abordeze problemele prin intermediul acestor puncte. Toxinele acumulate din diverse surse, precum modul de viață, alimentația sau stresul, pot fi eficient eliminate prin masajul reflexogen. Practica noastră se bazează pe o înțelegere profundă a corpului uman și a conexiunilor sale subtile.

Beneficiile Terapiei prin masaj:

De la Eliberarea de stres la ameliorarea afecțiunilor medicale

Reflexoterapia, implementată corect, se dovedește a fi un aliat eficient în tratarea unor afecțiuni variate. Printre beneficiile evidente se numără ameliorarea durerilor de cap, îmbunătățirea calității somnului și reducerea stresului și anxietății. Această tehnică subtilă poate, de asemenea, să influențeze pozitiv funcționarea organelor interne, să normalizeze tulburările endocrine și să susțină sistemul imunitar.

Frecvența tratamentelor de reflexologie variază în funcție de nevoile individuale. În scopuri preventive sau pentru menținerea echilibrului, recomandăm un set de 10 ședințe în perioadele de toamnă și primăvară. În cazul afecțiunilor cronice, tratamentul regulat de două-trei ori pe săptămână este benefic, iar pentru cazuri acute, frecvența poate ajunge la două-trei ședințe pe zi, ajustate la nevoile individuale. Vezi serviciile de masaj aici : https://visvitalis.ro/servicii

Recomandări pentru o experiență reflexologică optima

Pentru a maximiza beneficiile sesiunilor de reflexologie, următoarele recomandări sunt esențiale:

  1. Evită mâncarea cu o oră înainte și 30 de minute după terapie.
  2. Asigură-te să consumi o cantitate adecvată de lichide, minim 2 litri în timpul sesiunilor.
  3. Abține-te de la fumat și alcool pe perioada tratamentului.
  4. Adoptă o dietă echilibrată, bazată pe legume, fructe și sucuri naturale, evitând carne.

Contraindicații :

Reflexoterapia poate aduce beneficii semnificative, dar există și situații în care este contraindicată. De exemplu, persoanele cu tromboflebită ar trebui să evite această terapie pentru a preveni deplasarea cheagurilor sanguine. De asemenea, femeile însărcinate ar trebui să informeze reflexoterapeutul pentru a evita zonele reflexe asociate organelor genitale. Citeste mai mult despre avantajele si beneficiile reflexoterapiei aici : https://visvitalis.ro/avantajele-si-beneficiile-reflexoterapiei/

La Centrul de Masaj Bragadiru, suntem dedicați să oferim o experiență reflexologică personalizată, menită să îmbunătățească sănătatea și bunăstarea fiecărui client. Descoperă secretul echilibrului și relaxării la centrul nostru, unde experiența noastră în reflexologie întâlnește nevoile tale individuale.

Programeaza-te acum la Centrul de Masaj Bragadiru VisVitalis, apeleaza 0732 552 552 sau acceseaza  https://visvitalis.ro/contact Locatie: Str. Toamnei Nr. 40B, vila 8, Bragadiru – Ilfov. Program: Luni – Vineri : 8:00 – 18:00; Sambata – Duminica : Inchis.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
succes grup