0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

Bianca Drăgușanu este unul dintre cei mai bine plătiți influenceri din România și una dintre femeile de afaceri de succes. A devenit persoană publică în urmă cu mulți ani, atunci când și-a început cariera în modelling, urmată de diverse proiecte în televiziune. Este admirată și invidiată în același timp, pentru că este un exemplu de femeie puternică, ambițioasă și independentă. Cu o imagine impecabilă și un simt al modei foarte bine dezvoltat, Bianca Drăgușanu a reușit să devină un model de urmat pentru multe tinere care doresc să își construiască o carieră în industria de frumusețe și fashion.

Bianca Drăgușanu câștigă peste 10.000$ lunar din contracte de imagine și campanii publicitare. Poate cea mai surprinzătoare colaborare este asocierea cu cel mai cunoscut studio de videochat. Vestea a stârnit reacții și comentarii în presă, însă Bianca Drăgușanu a fost mereu transparentă și asumată cu deciziile pe care le-a luat pe parcursul carierei sale. Este obișnuită ca lumea să își dea cu părerea despre viața ei și să o judece, însă a declarat în nenumărate rânduri faptul că nu o afectează părerea celorlalți: “Nu mă interesează părerea oamenilor, pentru că părerea oamenilor nu îmi plătește facturile și nu îmi crește copilul”.

Bianca Drăgușanu – imaginea Charm Studio, studioul modelelor de top

Bianca Drăgușanu a devenit imaginea celui mai bun studio de videochat din România, specializat în formarea modelelor de top. Sub deviza “We Create Top Models”, Charm Studio este studioul premium care oferă modelelor cel mai mare comision de pe piață. Este în top 3 mondial din punct de vedere al încasărilor și este partener certificat LiveJasmin, cea mai mare platformă de videochat premium din lume.

Cu trei locații în centrul Bucureștiului și personal 100% feminin, studioul recomandat de Bianca Drăgușanu este mereu în căutare de modele care doresc să facă performanță în videochat. Oferta de angajare vine cu numeroase beneficii, atât pentru tinerele începătoare în domeniu, cât și pentru modelele cu experiență, care doresc să își crească încasările. Charm Studio își păstrează, totodată, cea mai curată imagine de pe piață, pe baza review-urile venite din partea modelelor colaboratoare. Dacă vorbim despre venituri, modelele de top Charm Studio câștigă peste 10.000$ lunar.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat