0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Bogdan Ioan a cucerit inimile ascultătorilor pentru prima oară în 2018, când a uimit publicul cu prestația sa și a câștigat concursul de talente Vocea României. Artistul a cucerit publicul instant cu vocea sa incredibilă, iar prima sa apariție în concurs, cover-ul piesei Earth Song de la Michael Jackson, a acumulat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Momentul său a intrat în topul global The Voice Top 10 Acts, demonstrând că talentul său depășește granițele țării.

Acum artistul vine cu un nou single, prin care vrea să arate publicului o altă latură a dimensiunii sale artistice: „Aproape goală”, realizată în colaborare cu Andi Bănică și Magic Juice.

„Piesa „Aproape goală”, scrisă de Andi Banică și compusă & produsă de Magic Juice, este o piesă cu un vibe sexi, senzual. Este o melodie prin care am avut ocazia să arăt și o altă latură de-a mea. Piesa urmează aceeași direcție ca stil și gen muzical, așa cum v-am obișnuit în ultimul an, având și influențe retro. Clipul realizat de Dan Andrei Paraschiv (aka Dorck) surprinde același vibe și te introduce imediat în filmul piesei. Ne-am dorit să facem un clip simplu, pe principiul „less is more”, și cred eu că a ieșit exact ceea ce trebuie. Aștept cu nerăbdare feedback-ul oamenilor și sper ca piesa mea să fie un impuls pentru toți îndrăgostiții.”, a declarat Bogdan Ioan.

„Aproape goală” este al patrulea single pe care artistul îl lansează anul acesta, după piese îndrăgite de public precum „Doar de la ea”, „Numele tău” sau „Do It Like Jackson”. Totodată, Bogdan Ioan a lansat vara aceasta și patru videoclipuri live medleys pe canalul său de YouTube, dintre care două sunt cu piese de top din repertoriul marelui artist Michael Jacskon, spre deliciul ascultătorilor. Artistul oferă astfel comunitații sale online un adevărat show de dans și muzică bună, care îi vor transporta pe urmăritori în lumea muzicii pop.

Urmărește video aici:

[embedded content]

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat