0 0
Read Time:2 Minute, 48 Second

Calvin Klein dezvăluie imagini exclusive cu actrița nominalizată la Emmy, Camila Morrone, în colecția Calvin Klein Jeans Primăvara 2024. Camila este surprinsă de Josh Olins în ipostaze naturale, întruchipând rafinamentul și senzualitatea subtilă care stau la baza colecției Calvin Klein Jeans Primăvara 2024.

Imaginile ne-o arată pe Camila îmbrăcată în stiluri noi și elegante, inspirate din denim-ul caracteristic brand-ului. Rochia Bodycon Sculpt Denim oferă o croială flatantă pe corp, și este perfectă pentru vremea mai caldă. Blugii Ultra High Rise Wide Leg Fit au un stil versatil și la modă, fiind largi în zona picioarelor, și pentru o abordare elegantă și bine construită a unui look casual pot fi combinați cu o Cămașă Clasică Din Amestec De In. Pentru o interpretare îndrăzneață a îmbrăcămintei monocromă, Blugii Barrel Fit sunt asociați cu Jacheta Classic Trucker și se obține un outfit modern și cool din denim, alcătuit din produsele esențiale din denim ale brand-ului.

Colecția Calvin Klein Jeans Primăvara 2024 este disponibilă în magazinele Calvin Klein Jeans din București Mall, Băneasa Shopping City, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța și Promenada Craiova.

Credit Campanie:  Imagine: Josh Olins; Credit Editorial:  Calvin Klein

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com.  Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.                         

Despre Calvin Klein, Inc.

Calvin Klein este unul dintre cele mai importante brand-uri de lifestyle & modă la nivel mondial, cu o istorie de idealuri îndrăznețe, nonconformiste. Fondată la New York în 1968, estetica minimalistă și senzuală a mărcii determină abordarea asupra design-ului și comunicării produselor, creând o pânză care oferă posibilitatea exprimării de sine fără limite. Mărcile Calvin KleinCK Calvin Klein, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear și Calvin Klein Performance – sunt conectate prin intenția și scopul de a eleva produsele essentials purtate zilnic la statutul de produse emblematice la nivel global.

Fiecare dintre brand-uri are o identitate și o poziție distinctă, oferind oportunitatea de a comercializa o gamă de produse universal atractive pentru consumatorii locali și internaționali, care au o varietate de nevoi. Produsele sunt susținute de un design responsabil, producție premium  și eliminarea tuturor detaliilor inutile. Dorința este să se obțină piese unice și dimensionale care să poată fi purtate oricând și să rămână relevante sezon după sezon. Vânzările retail globale ale produselor Calvin Klein au fost de aproximativ 9.3 miliarde de dolari în 2022.

Calvin Klein continuă să-și consolideze poziția de inovator al platformelor digitale emergente și al campaniilor moderne de marketing.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat