0 0
Read Time:2 Minute, 34 Second

Printre afecțiunile sau problemele de sănătare mai des întâlnite se numără și legate de sfera ORL. Mulți adulți, dar și persoane mai tinere se plâng de diverse dureri sau de acutizarea unor simptome anterioare, mai ales în perioada rece. Se recomandă un consult cât mai rapid în cabinetul unui medic specialist ORL.

În cadrul clinicii Hereditas din Suceava există această opțiune, de consult și diagnostic într-un cabinet ORL aflat aici. După un consult amănunțit va urma punerea unui diagnostic și prescrierea unei scheme de tratament personalizat.

Un consult la cabinet ORL este oricând binevenit

În anotimpul rece, dar și la schimbări bruște de temperatură, multe persoane acuză dureri de cap, urechi sau inflamații ale sinusurilor. Atât persoanele adulte, cât și copiii sau adolescenții sunt predispuși la afecțiuni de acest tip, adesea însoțite și de dureri. Soluția vine, desigur, la un consult detaliat într-un cabinet ORL Suceava. Acesta este situat în interiorul clinicii Hereditas din Suceava și este prevăzut cu un fibroscop de ultimă generație, care permite realizarea unui examen video și la copii.

Cabinetul dispune de doi medici specialiști și un medic primar. Aceștia preiau cazurile și în urma examenului cu fibroscopul stabilesc diagnosticul și vor prescrie o schemă de tratament. Atenția lor și experiența, mai ales în examinarea copiilor, sunt atuuri. Astfel, reușesc să calmeze cazurile mai dureroase care ajung la clinica Hereditas.

Alte specialități medicale prezente la clinica Hereditas

Pe lângă secția de ORL, sub acoperișul clinicii Hereditas se găsesc mai multe cabinete, dar și posibilitatea recuperării prin fizioterapie. Astfel, aici se întâlnesc secțiile de neurologie, urologie, dar și endocrinologie. Proaspetele mame beneficiază de o secție de pediatrie, printre altele, dar oricine poate apela la secția de medicină de familie. Tot aici se pot face înscrieri pentru persoanele care au nevoie de un medic de familie, după ce fac rost de documentele cerute.

Medicina de recuperare este și ea prezentă la clinica Hereditas, prin secția de recuperare sau reabilitare medicală. Aici sunt prezente o serie de proceduri medicale care, sub supravegherea unui medic specialist, vor fi aplicate pacienților. Aici se folosesc metode de hidroterapie, termoterapie, kinetoterapie, ergoterapie sau pneumoterapie. Acestea sunt recomandate pentru afecțiuni neurologice, reumatice și ortopedice, printre altele. Mai apoi există și recuperare în boli vasculare, digestive, renale sau dermatologice.

Centrul de permanență medicină de familie 

La clinica Hereditas există un Centru de permanență de tip medicină de familie care tratează urgențele ușoare, pentru a nu se aglomera la unitățile UPU existente. Astfel, de acest serviciu pot beneficia și persoanele asigurate și cele neasigurate în sistemul de sănătate. Aici se tratează, într-o primă fază, stările de febră sau amețeala, aritmiile cardiace, mușcăturile de animale sau de insecte, precum și cei care au înghițit accidental substanțe toxice.

Programul aici este non-stop în zile de sărbători legale, când urgențele ar putea fi mai multe, iar în restul zilelor programul este cuprins între 15:00 – 08:00 ziua următoare.

Pentru programări și consultații se poate completa formularul de pe pagina oficială clinica-hereditas.ro sau suna la numărul cu apel gratuit.

Contact: [email protected]

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat