0 0
Read Time:2 Minute, 40 Second

O tăblie de pat este o piesă de mobilier ce se poziționează în partea de sus a patului. Deși nu sunt neapărat necesare, alegerea unor tăblii de pat pot adăuga un stil diferit dormitorului.

Uneori poate fi o provocare, dat fiind gama largă de modele. Însă, trebuie să știi că o tăblie de pat îți va oferi nu doar stil, ci și confort.

Înfrumusețează-ți dormitorul și creează spațiul perfect pentru un somn odihnitor cu ajutorul unor tăblii de pat de pe Vivre.

Poți alege tăblii de pat din lemn, pentru un aspect mai rustic tradițional, tapițate sau din ratan pentru un stil mai modern.

Pe Vivre vei găsi și paturi copii din lemn, pătuț bebeluși, mobilier dormitor, paturi supraetajate, ancadrament pat, table pat, astfel încât să poți amenaja dormitorul ideal.

Ce fel de tăblii de pat găsești pe Vivre?

• Tăblii de pat cu structură din lemn;
• Tăblii de pat tapițate;
• Tăblii de pat din ratan;
• Tăblii de pat albe, negre, colorate;
• Tăblii de pat moderne, tradiționale;
• Panouri tapițate.

Caută o tăblie cu dimensiunile și înălțimile potrivite pentru patul tău

Nu există o regulă scrisă pentru alegerea unei tăblii de pat cu anumite dimensiuni și înălțimi, poți alege o tăblie în funcție de nevoile sau stilul tău. Ține însă cont de dimensiunea camerei tale și de înălțimea tavanului. O tăblie mare nu arată bine în încăperile mici cu tavane inferioare. De regulă, lățimea tăbliilor de pat urmăresc lățimea patului. Anumite modele depășesc însă mărimea patului, creând un efect diferit, elegant, opulent.

În funcție de înălțimea dormitorului și dimensiunile patului, dar și pentru modul în care intenționezi să folosești tăblia, poți alege un model cu anumite înălțime. Dacă dormitul tău are un tavan jos, o tăblie mai scurtă este mai potrivită. Alegerea unor tăblii de pat cu înălțimi mai mari, se pretează dormitoarelor și paturilor de dimensiuni mai mari.

De asemenea, dacă vei sta în pat să citești, să te uiți la televizor, o tăblie mai înaltă este mai potrivită, deoarece îți va putea sprijini spatele în timp ce stai în șezut.

Optează pentru un material care să-ți ofere confort vizual

Indiferent de dimensiunile tăbliilor de pat, materialul acestora contează foarte mult.

Tăblie din lemn sunt un accesoriu tradițional, luxos. Se regăsesc de obicei în nuanțe naturale, însă adesea pot fi întâlnite și tăblii din lemn vopsite în culori precum albastru, verde, roșu. Însă, dacă îți dorești un stil natural, tăbliile din lemn sunt create special pentru tine.

Tăbliile din metal vin și ele într-o varietate de modele și forme. Pot fi găsite tăblii de pat din fier, aluminu, oțel. Sunt durabile și oferă o notă industrială. Dacă iubești lumina și instalațiile cu becuri mari și rotunde, tăbliile din metal pot fi ingenios decorate cu astfel de accesorii.

O tăblie din fibră naturală, precum ratanul, răchita și alte tipuri de materiale organice, vor reuși să-i confere dormitorului o senzație rustică, dar confortabilă, ce te va duce cu gândul la mare, vacanțe exotice și plajă.

Tăbliile tapițate pentru pat vor adăuga o notă de farmec, eleganță, dar și lux dormitorului. Cele mai comune țesături include fibrele, catifeaua și pielea naturală sau ecologică și pot fi regăsite în multe culori.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat