0 0
Read Time:3 Minute, 23 Second

Atunci când cumpărați trandafiri pentru grădină, este important să luați în considerare mai mulți factori din timp pentru a vă asigura că plantele se dezvoltă. Mai întâi, țineți cont de clima în care vor fi cultivați trandafirii. Trandafirii au nevoie de cel puțin șase ore de lumină solară directă pe zi, așa că un loc însorit în grădină este esențial. Apoi, gândiți-vă la tipul de sol din zona de plantare. Trandafirii preferă solul bine drenat, afanat, cu multă materie organică. Dacă solul este prea greu sau asemănător argilosului, poate fi necesar să fie modificat înainte de plantare.

De asemenea, este important să alegeți un soi de trandafiri de gradină care să se potrivească scopului propus. De exemplu, dacă căutați un trandafir cățărător care să acopere un spalier, căutați soiuri despre care se știe că sunt buni cățărători.

Majoritatea grădinarilor știu că trandafirii necesită îngrijire specială. Sunt frumoase, dar necesită și multă muncă. Dacă te gândești să plantezi trandafiri în grădina ta, există câteva lucruri de care ar trebui să ții cont.

În primul rând, trebuie să alegeți varietatea potrivită de trandafiri pentru clima dvs. Unele soiuri se descurcă mai bine în climatele mai calde, în timp ce altele pot face față la temperaturi mai reci. De asemenea, veți dori să luați în considerare cantitatea de soare și umbră pe care o primește grădina dvs. Trandafirii au nevoie de cel puțin șase ore de lumină solară pe zi, așa că dacă grădina ta este în mare parte umbrită, s-ar putea să nu poți să crești trandafiri cu succes.

În al doilea rând, trebuie să pregătiți solul înainte de plantare. Trandafirilor le place solul bine drenat, bogat în materie organică. Dacă solul tău este greu sau argilos, ar putea fi necesar să-l modifici înainte de a planta trandafiri.

Decide câți trandafiri să cumperi

Când cumpărați trandafiri pentru grădina dvs., numărul de trandafiri pe care îi cumpărați va fi determinat de dimensiunea și aspectul grădinii dvs., precum și de suma de bani pe care doriți să o cheltuiți. Dacă aveți o grădină mică, este posibil să doriți să cumpărați doar o duzină de trandafiri, în timp ce dacă aveți o grădină mare, este posibil să doriți să cumpărați câteva sute. Prețul trandafirilor variază în funcție de tipul de trandafir și de perioada anului, așa că va trebui să luați în considerare și acest lucru în decizia dvs. În cele din urmă, decizia cu privire la câți trandafiri să cumpărați depinde de dvs. și ce va funcționa cel mai bine pentru grădina dvs.

De unde să cumperi trandafiri pentru grădină

Dacă ești în căutarea unor trandafiri pe care să îi adaugi în grădina ta, există câteva lucruri de care trebuie să ții cont. Mai întâi, decideți ce tip de trandafir doriți. Există multe soiuri diferite, de la trandafiri cățărători la trandafiri în miniatură. Odată ce ați restrâns selecția, luați în considerare clima în care locuiți. Unii trandafiri sunt mai toleranți la vremea rece decât alții.

Când sunteți gata să vă cumpărați trandafirii, puteți comanda online de la un comerciant cu amănuntul de renume. Asigurați-vă că citiți cu atenție descrierea plantei, astfel încât să știți ce obțineți. După ce ați selectat trandafirul perfect pentru grădina dvs., urmați instrucțiunile de plantare care vin cu acesta. Cu puțină grijă și atenție, trandafirul tău va prospera și va oferi frumusețe pentru anii următori.

Ce să alegi butași sau plante?

Există câteva lucruri de luat în considerare atunci când decideți dacă cumpărați butași sau plante. Unul este prețul – butașii sunt de obicei mai ieftini decât plantele. Un altul este cantitatea de timp și efort pe care ești dispus să-l depui în creșterea trandafirilor tăi. Dacă porniți de la zero cu butași, va dura mai mult pentru a obține flori decât dacă cumpărați plante care sunt deja înflorite.

Cu toate acestea, există câteva avantaje să începeți cu butași. Puteți alege exact varietatea de trandafir dorită și aveți mai mult control asupra condițiilor de creștere. Dacă aveți răbdare și doriți să lucrați, începeți cu tăieturi poate fi o experiență plină de satisfacții.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat