0 0
Read Time:2 Minute, 1 Second

Avand in vedere faptul ca placile de tego sunt realizate dintr-un amestec de film fenolic si furnire, aceasta sunt considerate perfecte pentru a facilita procesul de cofrare si decofrare din cadrul unei diversitati de proiecte pe care specialistii din domedniul constructiilor le efectueaza.

La Marola gasesti placil de tego calitative si reduse!

tego

Scopul principal pe care il au placile de tego este de a satisface in mod oportun anumite nevoile si preferinte ale consumatorilor, fie acestea private sau industriale. De asemenea, avand in vedere ca este un material versatil, acesta se poate utiliza atat pentru cofraje si decofraje, cat si pentru antiderapare in zone cu o umiditate extrema. Chiar daca in mod normal, acesta se foloseste pentru cea dintai intrebuintare amintita anterior, nu ai de ce sa iti faci griji, deoarece poti refolosi acest produs cu diferite scopuri.

Astfel, daca esti in cautarea unor placi de tego calitative pe care le gasesti la un pret avantajos, echipa Marola iti pune la dispozitie o gama diversa de produse. Poti sa folosesti acest produs in special pentru compozitia aparte pe care o are la baza, pentru rezistenta sa mecanica buna, dar si pentru straturilor succesive ale materialului pe care le detine. De asemenea, rezistenta foarte mare la uzura pe care o detine este cu greu gasita in compozitia altor produse. Toate aceste proprietati o transforma pentru tine intr-un material cu adevarat util si benefic.

Care sunt cele 3 caracteristici importante?

Pe langa principalele priamintite anterior, tego mai are o serie lunga de caracteristici, ce il transforma intr-un produs atat de cautat in randul experitilor si a persoanelor fizice:

  • In compozitia pe care o detine se gaseste o serie de straturi succesive de furnire tehnice;
  • Poate fi utilizat in diferite medii, chiar si in cele in care exista apa, deoarece are o rezistenta mare la acest element;
  • In proiectele pentru exterior, expertii nu au raportat pana acum probleme in intrebuintarea sa;
  • In functie de preferintele celui care o foloseste, grosimea si lungimea acestuia pot varia si poate fi ajustata;
  • Este considerat un produs si un material de calitate, deoarece este alcatuit fie din mesteacan, fie din plop;
  • Este un material reutilizabil, acesta reusind fi folosit de pana in 10 ori.

Materialele de constructii puse la dispozitie de echipa Marola au facilitat intotdeauna un raport calitate-pret excelent, corect si avantajos, asa ca proiectul tau de constructii va fi in final un adevarat succes!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat