0 0
Read Time:2 Minute, 29 Second

Adăugarea mai multor piese din lemn la ustensilele tale de bucătărie poate oferi cu adevărat casei tale un aspect unic și interesant. Musafirii tăi vor fi încântați să vadă că sunt serviți din castroane de lemn sau din farfurii de lemn. Tot ce ar trebui să faci este să adaugi colecției tale mai multe astfel de vase și cu siguranță fiecare masă va fi specială.

Avantajele farfuriilor de lemn

O farfurie de lemn are aceleași beneficii pe care le poți obține și de la castroanele de lemn. Pe lângă faptul că este foarte frumoasă și unică, o astfel de farfurie de lemn este și foarte practică. Lemnul este un material puternic și rezistent, ceea ce înseamnă că o astfel de farfurie poate fi mai durabilă decât ustensilele de bucătărie existente.

Farfuriile de lemn sunt mai ușor de utilizat

Lemnul este un non conductor natural, ceea ce înseamnă că nu se va încălzi excesiv în momentul în care servești un fel de mâncare cald. Așa cum ai dori să folosești o lingură de lemn pentru gătit, pentru că este mai ușor de folosit, vei descoperi și că atunci când folosești farfurii de lemn este mult mai ușor să le utilizezi eficient pentru că nu se încălzesc excesiv, ceea ce înseamnă că existe riscul de a te răni.  La Faboltraypoți găsi cu ușurință un număr mare de astfel de fafurii.

Farfuriile de lemn pot ucide germenii

Știai că o farfurie de lemn poate să ucidă germenii și are o capacitate naturală de a elimina bacteriile. Vasele de gătit care sunt fabricate din plastic permit bacteriilor să se dezvolte mult mai repede pe suprafața lor, comparativ cu lemnul. Pe farfuriile de lemn, bacteriile au mai puțin loc în care să se dezvolte și tot ce trebuie să faci este să eviți să tai suprafața lemnului cu cuțitul pentru a nu crea acele canturi în care se pot dezvolta bacteriile.

Indiferent de modul în care folosești un bol de lemn, îngrijirea acestuia se va face la fel ca la un bol sau la o farfurie din alt material. Tot ce trebuie să faci este să speli farfuria cu apă și cu săpun, să o ștergi folosind un prosop și, dacă vrei să fii mai riguros de atât, va trebui să utilizezi un protector de lemn special care să te asigure că farfuriile tale din lemn vor rezista ani buni. De asemenea, poți utiliza diverse soluții speciale care să împiedice microorganismele să se dezvolte in lemn.

Farfuriile de lemn sunt ideale pentru orice preparat, de la salate și aperitive și pana la feluri e mâncare calde. Toate aceste farfurii sunt produse cu atenție la design și la aspect, astfel încât să poți obține și un aspect interesant al mesei, nu doar un gust savuros al preparatelor. Atunci când vrei sa te asiguri că masa ta arată perfect, cu ajutorul acestor farfurii vei obține cele mai avantajoase rezultate, pentru că au un preț rezonabil și câștigă detașat la capitolul aspect.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat