0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Într-o lume în continuă schimbare, una dintre constante rămâne nevoia de profesioniști de calitate în domeniul sănătății. Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” din Ploiești, cu o tradiție îndelungată și bine consolidată de peste 25 de ani, este dedicată formării acestor profesioniști, oferind două programe de studii captivante: Asistent Medical Generalist și Asistent Medical de Farmacie.

Asistent Medical Generalist – Într-o lume în care cererea de servicii medicale este în creștere, rolul asistentului medical generalist este esențial. Cursurile noastre oferă competențe solide în îngrijirea pacienților, înțelegerea și implementarea planurilor de tratament, precum și dezvoltarea unei abordări etice și empatică față de pacienți. Aceste competențe sunt cruciale în asigurarea unei îngrijiri de calitate și în construirea unei relații de încredere cu pacienții.

Asistent Medical de Farmacie – Pentru cei pasionați de farmacie, oferim un program cuprinzător care pregătește studenții pentru o carieră în acest domeniu. Cursurile vă vor oferi o înțelegere aprofundată a medicamentelor, a interacțiunilor dintre acestea și a modului în care acestea afectează corpul uman. Vei dobândi abilități de comunicare eficientă cu pacienții și de gestionare a medicamentelor într-un cadru farmaceutic.

Înscrierile la ambele programe sunt acum deschise și se pot realiza la secretariatul școlii, în fiecare zi, între orele 13-18. Adresa noastră este Ploiești, B-dul București nr. 39, corp AT4-8, în incinta UPG Ploiești. Puteți efectua și o programare telefonică pentru înscriere la numerele 0724.89.05.48 sau 0723.298.193.

Școala noastră este acreditată, iar diplomele obținute sunt recunoscute național și internațional, ceea ce vă asigură că veți avea acces la o gamă largă de oportunități de carieră după finalizarea studiilor.

Înscrierea la Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” Ploiești este o decizie înțeleaptă pentru viitorul dvs. profesional. Vă așteptăm să vă alăturați comunității noastre și să vă începeți călătoria spre o carieră plină de realizări în domeniul sănătății. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon menționate anterior. Suntem gata să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de carieră!

Articolul Descoperă o carieră de succes în domeniul sănătății la Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” Ploiești apare prima dată în Expert Medical.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat