0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second

Fă-o timp de o zi!: Cum să deprinzi un obicei sau să renunți la el în 30 de zile oferă cititorilor o abordare practică și inspirațională pentru dezvoltarea și schimbarea obiceiurilor într-un mod eficient și sustenabil. Cartea explorează arta și știința formării obiceiurilor din mai multe perspective: psihologică, neurologică și teologică. Deoarece obiceiurile simple pot avea un impact foarte mare asupra diferitelor aspecte precum sănătatea fizică, libertatea financiară, starea de bine și relațiile, autorul folosește tehnici consacrate pentru a arăta cum poți renunța la obiceiurile dăunătoare, dezvoltându-ți în același timp noi obiceiuri sănătoase.

„Întreaga noastră viață nu este decât o mulțime de obiceiuri – practice, emoționale și intelectuale – organizate sistematic pentru bunăstarea ori tristețea noastră și care ne poartă ireversibil înspre împlinirea destinului nostru”, spunea părintele psihologiei americane, William James.

Astfel, pentru a elimina obiceiurile negative, autorul prezintă o tehnică bine stabilită, numită „schimbarea obiceiurilor”, în timp ce pentru a dezvolta obiceiuri pozitive, introduce tehnica „momește și schimbă”. Mai apoi, cartea te ajută să stabilești obiective personale importante și să le transformi în obiceiuri zilnice.

Cartea nu urmează un format tradițional cu capitole, ci este structurată pe zile. Această abordare reflectă importanța pe care o are ritmul în procesul de formare sau de renunțare la obiceiuri. Când încerci să faci prea mult prea repede, riscul de eșec crește considerabil. Prin urmare, cea mai înțeleaptă metodă este să aplici principiul care se regăsește în titlul cărții: să inițiezi un nou obicei timp de 24 de ore și, apoi, să continui să-l practici în mod consecvent timp de 30 de zile. Acest interval de timp, conform lui Batterson, este suficient pentru ca un obicei să devină o rutină sau pentru a renunța la un obicei nedorit.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltare personală și profesională, antreprenoriat, spiritualitate și wellbeing, oferind iubitorilor de carte posibilitatea de a citi sau a asculta cărți, de a le folosi pe post de profesori sau sfătuitori și de a transforma clipele de relaxare într-un timp calitativ.

Mark Batterson este pastorul principal al National Community Church (National.CC) din Washington, DC. Scriitorul are un doctorat în științele leadershipului bisericesc la Universitatea Regent și este autorul a peste 20 de cărți aflate în topul bestsellerelor New York Times, printre care „The Circle Maker”, „Chase the Lion”, „In a Pit with a Lion on a Snowy Day” și „Whisper”. El și soția sa, Lora, au trei copii și locuiesc în Capitol Hill.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat