gustare pentru drum
0 0
Read Time:2 Minute, 41 Second

Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, prezintă amestecul „Bucuria verii”, un musli crocant cu arome dulci și acrișoare. Pentru excursiile de o zi, pentru cele către destinația vacanței mult-așteptate în acest an, dar și pentru gustări bune și sănătoase la birou, compania are o serie de batoane Mixitka și de punguțe Mixit.

„Bucuria verii” este un amestec lansat în acest an și conține portocale liofilizate, prune dulci și coacăze roșii delicioase, dulci și acrișoare. Acestora li se adaugă alune și fulgi de porumb cu aromă de miere și alune pentru un mix special, crocant.

„Mulți oameni preferă să își înceapă ziua cu un musli crocant, care satisface și pofta de dulce, conferind, în același timp, și senzația de sațietate. De aceea creăm constant noi amestecuri pentru clienții noștri, așa cum este și cazul mixului „Bucuria verii” lansat în acest an,” a spus Martin Wallner, cofondator Mixit.

Foarte multe persoane aleg să mănânce o gustare pe zi [1]. Cele 16 tipuri de batoane Mixitka se constituie în tot atâtea idei de gustări pentru birou, picnicuri sau călătorii: de la amestecuri fără gluten de curmale cu smochine, caramel sărat, banană și cocos, arahide și proteine, cocos și ciocolată, afine cafea și caju și până la batoane cu migdale și caju și cele cu ciocolată neagră. Există sortimente fără zahăr adăugat, dar și Mixitka proteică, perfectă pentru cei care caută gustări care aduc sațietate organismului pentru o perioadă mai lungă de timp.

De la feluri variate de covrigei Mixit și până la ouă de cocos Mixit, migdale în caramel sărat, mix de nuci și fructe sau granola coaptă, pungutele Mixit oferă amestecuri pentru gusturi și ocazii variate.

„Toți știm acele momente în care, la birou, ai dori să iei o pauză scurtă și să te răsfeți cu un snack dulce, sățios, pentru ca apoi să reiei cu forțe proaspete lucrul. Și cu siguranță multe persoane s-au oprit în drumurile lungi din vacanțe pentru a lua o gustare. Pentru toate aceste aceste momente, am creat batoanele Mixitka și pungutele Mixit cu amestecuri diferite pentru preferințe diferite, dar și pentru a oferi o varietate în gustări” a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Despre Mixit.ro

Mixit este un magazin online în care clienții își crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate.

În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente. 

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un conținut de ciocolată neagră de calitate 70%, îmbogățită cu fructe liofilizate și nuci sănătoase. Pe site se găsesc și Mixitka, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

[1] sursa: https://www.mintel.com/press-centre/food-and-drink/a-snacking-nation-94-of-americans-snack-daily

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat