0 0
Read Time:4 Minute, 30 Second

   Ce este un implant dentar și cum funcționează?

Un implant dentar reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru înlocuirea unui dinte lipsă. Acesta constă într-un șurub din titan care este inserat în osul maxilar sau mandibular, oferind astfel o bază solidă pentru montarea unei coroane dentare. Implantul dentar funcționează ca o rădăcină artificială, asigurând stabilitatea și durabilitatea protezei dentare.

Beneficiile implantului dentar în sectorul 4 din București

Implantul dentar aduce numeroase beneficii pacienților din sectorul 4 al Bucureștiului. În primul rând, acesta oferă o soluție permanentă pentru înlocuirea unui dinte lipsă, fără a afecta dinții vecini sau structura osoasă a maxilarului. De asemenea, implantul dentar restabilește funcțiile masticatorii și vorbitoare ale pacientului, permițându-i să se bucure de o viață normală.

Procedura de implant dentar la Cris Smile Studio cabinet stomatologic sector 5

La Cris Smile Studio din sectorul 4 al Bucureștiului, procedura de implant dentar este realizată cu profesionalism și atenție la detalii. În primul rând, se efectuează o evaluare completă a stării orale a pacientului pentru a determina dacă acesta este candidat pentru implantul dentar. Apoi, se planifică și se realizează intervenția chirurgicală de inserare a implantului în osul maxilar sau mandibular. După o perioadă de vindecare, se montează coroana dentară personalizată, care se va potrivi perfect cu restul dinților.

Cât costă un implant dentar în sectorul 4 din București?

Costul unui implant dentar în sectorul 4 al Bucureștiului poate varia în funcție de mai mulți factori, precum numărul de implanturi necesare, tipul de coroană dentară aleasă și complexitatea cazului. La Cris Smile Studio, prețurile pentru implanturile dentare sunt competitive și transparente. Pentru a obține o evaluare personalizată și un plan de tratament detaliat, este recomandat să solicitați o consultație la clinica noastră.

Invitație la lecturarea altor informații relevante

Ghid complet pentru implantul dentar: etapele tratamentului Etapele tratamentului pentru implantul dentar: de la evaluarea initiala pana la finalizare

Implantul dentar este o procedura complexa, care implica mai multe etape esentiale pentru a asigura succesul tratamentului. In acest ghid complet, vom explora fiecare etapa a procesului de implant dentar, de la evaluarea initiala pana la finalizarea tratamentului.

Evaluarea initiala este primul pas in realizarea unui implant dentar. In aceasta etapa, medicul stomatolog va examina starea generala a danturii si va evalua daca pacientul este un candidat potrivit pentru implant. De asemenea, se vor realiza radiografii si scanari ale maxilarului pentru a determina cantitatea si calitatea oaselor disponibile pentru implant.

Dupa evaluarea initiala, urmeaza etapa de planificare a tratamentului. Medicul stomatolog va crea un plan personalizat pentru fiecare pacient, luand in considerare nevoile individuale ale acestuia. Aceasta planificare include pozitionarea exacta a implanturilor si stabilirea tipului de coroana dentara care va fi atasata acestora.

Urmatoarea etapa este inserarea propriu-zisa a implanturilor dentare. Aceasta se realizeaza sub anestezie locala, iar medicul stomatolog va fixa cu precizie implanturile in osul maxilar sau mandibular. Dupa inserare, se lasa timp pentru ca osul sa se vindece si sa se integreze cu implanturile.

Odata ce osul s-a vindecat suficient, urmeaza etapa de montare a coroanelor dentare. Acestea sunt realizate pe baza unei amprente a danturii pacientului si sunt atasate ferm pe implanturi. Coroanele dentare vor fi personalizate pentru a se potrivi perfect cu restul danturii pacientului, atat din punct de vedere estetic, cat si functional.

Finalizarea tratamentului nu inseamna sfarsitul ingrijirii. Este important ca pacientul sa mentina o igiena orala riguroasa si sa efectueze vizite regulate la medicul stomatolog pentru a verifica starea implanturilor si a coroanelor dentare. De asemenea, este recomandat evitarea obiceiurilor nesanatoase, cum ar fi fumatul sau mestecatul excesiv de tare.

Implantul dentar este o solutie durabila si eficienta pentru inlocuirea dintilor lipsa.

Tratamente dentare de calitate superioară la Cris Smile Studio cabinet stomatologic sector 4 este o clinică stomatologică de încredere, situată în sectoarele 4 și 5 din București, care oferă tratamente dentare de calitate superioară. Cu o experiență vastă în domeniu și echipamente moderne, această clinică se remarcă prin servicii stomatologice de înaltă calitate.

Unul dintre aspectele care fac ca Cris Smile Studio să fie alegerea ideală pentru tratamentele dentare este gama variată de servicii oferite. Indiferent dacă aveți nevoie de un implant dentar sau de o simplă plombare, această clinică vă poate ajuta să obțineți rezultate excelente. Implanturile dentare profesionale sunt una dintre specialitățile lor, iar medicii cu experiență vă vor asigura că veți primi cele mai bune soluții pentru zâmbetul dumneavoastră.

Stomatologia moderna este un alt aspect important la Cris Smile Studio. Echipa lor este mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și proceduri din domeniu, astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai avansate tratamente disponibile. De la radiografii digitale precise până la utilizarea materialelor și instrumentelor moderne, totul este pus în slujba confortului și siguranței pacientului.

Calitatea superioară a serviciilor stomatologice oferite la Cris Smile Studio este garantată de profesionalismul și dedicarea întregii echipe medicale. Fiecare pacient este tratat cu atenție și respect, iar medicii lucrează împreună cu aceștia pentru a găsi cele mai bune soluții în funcție de nevoile individuale. În plus, atmosfera relaxantă și prietenoasă din clinică contribuie la crearea unei experiențe plăcute pentru fiecare pacient.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune tratamente dentare în sectoarele 4 și 5 din București, Cris Smile Studio este locul potrivit pentru dumneavoastră. Aici veți găsi o echipă dedicată, tehnologie de ultimă generație și servicii stomatologice de calitate superioară. Nu ezitați să programați o consultație și să vedeți cum vă puteți îmbunătăți zâmbetul!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat