0 0
Read Time:2 Minute, 46 Second

Curatarea canapelelor este un proces important pentru mentinerea unui mediu curat si sanatos. La fel de important este si sa intretinem canapeaua dupa curatare pentru a-i asigura longevitatea si a-i pastra aspectul curat. Cateva sfaturi utile pentru intretinerea canapelei dupa curatare.

Intretinerea canapelelor dupa curatare

Curatarea canapelelor este un proces important pentru mentinerea unui mediu curat si sanatos. La fel de important este si sa intretinem canapeaua dupa curatare pentru a-i asigura longevitatea si a-i pastra aspectul curat. Cateva sfaturi utile pentru intretinerea canapelei dupa curatare.

Primul pas, daca nu si cel mai important pas in intretinerea canapelei, este utilizarea huselor de canapea. Husele pentru canapea sunt o modalitate excelenta de a proteja canapeaua de murdarie, praf si alte particule care se pot acumula in timp. Atunci cand aveti animale de companie sau copii mici in casa este chiar recomandat sa utilizati huse de canapea. Husele de canapea sunt usor de curatat, pot fi indepartate si spalate periodic pentru a le pastra curate.

Un alt pas important in intretinerea canapelei este curatarea petelor imediat ce le-ati observat. Cu toate eforturile, se pot intampla accidente. Este important sa actionati imediat, in caz contrar vor deveni mai dificil de indepartat. Utilizati o solutie de curatare canapele recomandata pentru tipul tapiteriei si o carpa curata pentru a sterge usor pata. Evitati frecarea petei. Acest lucru poate duce la deteriorarea tapiteriei.

Exista mai multe trucuri utile pentru indepartarea petelor de pe canapea. Un truc eficient este sa amestecati parti egale de apa si otet si sa aplicati solutia pe pata folosind o carpa curata. Stergeti usor pata pana cand este indepartata. Clatiti zona cu apa curata. Un alt truc este sa folositi un amestec de bicarbonat de sodiu si apa. Se face o pasta care se aplica pe pata. Lasati sa stea cateva ore inainte de a o aspira. Daca aveti retineri in utilizarea diverselor trucuri pentru inlaturarea peteler, apelati la i firma specializata in curatarea canapelelor, precum Atelierul de Curatenie din Bucuresti, 0737.590.634.

O parte esentiala a intretinerii canapelei este si aspirarea periodica. Se inlatura astfel praful, resturile si a alte particule care se acumuleaza pe suprafata canapelei. Este necesara aspirarea canapelei cel putin o data la cateva saptamani sau chiar mai des (daca aveti animale de companie sau copii mici in casa).

Este important de retinut ca intretinerea canapelei nu se refera doar la indepartarea petelor si la aspirare. Intoarcerea regulata a pernelor poate ajuta, de asemenea, la mentinerea formei canapelei si la prevenirea uzarii acesteia intr-o anume zona, mai utilizata. De regula, este recomandat sa evitati asezarea obiectelor grele pe canapea. Acest lucru duce la comprimarea pernelor si pierderea formei.

Curatarea canapelei este un pas esential pe care nu trebuie sa il sariti. Urmand sfaturile prezentate in acest articol, iti poti pastra canapeaua in stare excelenta pentru multi ani.

Recomandarea noastra: daca locuiti in Bucuresti si aveti nevoie de ajutor profesional pentru curatarea canapelelor, nu ezitati sa contactati Atelierul de Curatenie – Curatare Canapele Bucuresti, 0737.590.634 – o firma ce ofera servicii de curatare canapele in Bucuresti si in toate localitatile din judetul Ilfov (precum Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari). In aceasta luna, firma va ofera si o reducere de 10% pentru orice curatare de canapele si saltele la domiciliu!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat