0 0
Read Time:2 Minute, 27 Second

Compania North Bucharest Investments se remarcă prin rezultate remarcabile în luna februarie a anului 2024 într-o perioadă caracterizată de o dinamică fluctuantă pe piața imobiliară din București. Compania arată un interes sporit din partea clienților și o consolidare a poziției sale pe piață, crescând numărul de tranzacții cu 25% de la 68 în ianuarie la 85 în februarie.

Nu numai că numărul de tranzacții efectuate a crescut, ci și valoarea medie a acestora a crescut de la 110.000 euro la 140.000 euro.

Pe piața imobiliară, suntem martorii unei perioade dinamice, care ne oferă oportunități semnificative de creștere și dezvoltare. Creșterea numărului de tranzacții și a valorii acestora demonstrează încrederea clienților în proiectele noastre și în calitatea locuințelor pe care le oferim. Vlad Musteață, CEO al NBI, a declarat: „Aceasta nu este doar o victorie pentru North Bucharest Investments, ci și o dovadă a solidității pieței de real estate din Capitală”.

Succesul North Bucharest Investments devine și mai remarcabil în timp ce prețurile apartamentelor vechi cu trei camere din Capitală au crescut ușor în februarie 2024. North Bucharest Investments reușește să atragă investiții semnificative în proiectele sale, chiar dacă piața înregistrează o stabilitate în prețuri, cu o medie de 106.800 euro în februarie 2024, și o dinamică diversă în diferite zone ale Capitalei.

Piața imobiliară a fost foarte afectată de modificarea cotei TVA pentru locuințele de la 5% la 9%, care a fost introdusă la începutul anului 2024. Performanța companiei demonstrează că North Bucharest Investments a gestionat cu succes aceste schimbări și a profitat de oportunitățile pe care le-au adus.

Vlad Musteață a spus: „Adaptabilitatea este cheia în acest sector, iar schimbările în cota TVA ne-au împins să fim și mai inovatori și să găsim soluții de care să beneficieze atât clienții noștri, cât și compania”. Succesul nostru din februarie arată că putem depăși provocările pieței și putem continua să creștem prin concentrarea noastră pe crearea de valoare adăugată și satisfacția clienților.”

Succesul North Bucharest Investments din februarie 2024 demonstrează încrederea clienților în capacitatea companiei de a oferi proprietăți de înaltă calitate care îndeplinesc nevoile și așteptările clienților. Compania își afirmă astfel rolul de lider în dezvoltarea proiectelor rezidențiale care atrag investiții semnificative și adaugă valoare comunității și mediului urban din București într-un peisaj imobiliar în continuă schimbare.

North Bucharest Investments (NBI) este un grup de companii din sectorul rezidențial care se concentrează pe investiții și servicii de intermediere.

Omul de afaceri Vlad Musteață a fondat NBI Group în Republica Moldova în 2011. Din vara anului 2022, compania a intrat și pe piața din România.

NBI deține cele mai semnificative ansambluri rezidențiale din zona de Nord a Capitalei. Compania se distinge prin serviciile sale dedicate de marketing digital, asistență de vânzări calificată pentru vânzarea noilor ansambluri rezidențiale și comunicare personalizată pe social media pentru ansamblurile din portofoliu. Toate aceste măsuri ajută la optimizarea rezultatelor de vânzări pentru fiecare ansamblu rezidențial din portofoliul companiei.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat