0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Kreskova Vodka a dovedit, de-a lungul anilor, că angajamentul față de calitate este un ingredient cheie atunci când vrei să construieşti un brand puternic, memorabil.

Și acest angajament este tocmai ceea ce a adus brandului recunoașterea globală. Suntem bucuroși să împărtășim două noi realizări ale unei dintre mărcile emblematice ale Alexandrion Group.

Kreskova Vodka a fost recent premiată pentru gustul său la World Vodka Awards 2023, categoria Pure Neutral Vodka cu medalie de aur și a primit distincţia „Romania Pure Neutral Winner”.

World Vodka Awards este o competiţie globală care selectează cele mai bune băuturi dintre toate stilurile de vodcă recunoscute internațional.

Competiția face parte din seria The World Drinks Awards şi este organizată în Marea Britanie, în fiecare an. Toate mărcile înscrise sunt degustate orb și punctate conform unor criterii clare.

Fiecare băutură este punctată pentru aromă, note și postgust, luând în considerare și alte elemente.

Pentru fiecare produs sunt create note de degustare scrise.

Notele de degustare Kreskova Vodka au fost descrise astfel: “Un nas ușor, de iaurt, lămâie și iarbă; o paletă încântător de onctuoasă, dulce și vâscoasă, de lămâie, iarbă și amar intens, cu un echilibru minunat de textură caldă și uleioasă.”

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat