0 0
Read Time:3 Minute, 36 Second

Mixit a lansat calendarul de Advent cu 26 de bunătăți, trei dintre ele în premieră, pentru zile cu surprize frumoase și momente dulci în așteptarea Crăciunului. Marele calendar de Advent Mixit este cel mai mare astfel de calendar de până acum al companiei și oferă câte două astfel de cutii-surpriză pentru zilele de Sfântul Nicolae și Ajunul Crăciunului. 

Mai mult, fiecare cutie aduce nu doar un produs dulce, ci și posibilitatea de a crea locuințe de Crăciun. După ce se scoate o cutie-surpriză din calendar, se întoarce respectiva cutie pe partea opusă și se creează locuințe drăguțe de Crăciun. Acestea pot fi decorate cu autocolantele incluse, ceea ce face ca acest calendar să devină unul potrivit pentru orice vârstă și pentru familii. 

Calendarul de Advent Mixit include o gamă variată de produse: musli, Mixitka, nuci, terci, covrigi, migdale acoperite cu ciocolată, prăjitură cu mere și biscuiți cu unt, ouă Mixit, fructe de pădure, precum și noutăți – de exemplu, delicioasele bomboane pline cu cremă de alune sau ciocolata cu lapte și alune. Transportul este gratuit pentru acest produs. 

„Calendarul de Advent a devenit, de-a lungul timpului, un prilej de a ne aminti să fim recunoscători în fiecare zi pentru ceea ce avem, de a ne bucura în fiecare zi de o surpriză și de a ne pregăti pentru sărbătoarea Crăciunului. Ne dorim să oferim produse excepționale clienților noștri și să îi surprindem, de aceea am creat anul acesta cel mai mare calendar de Advent al Mixit de până acum. Pe lângă produsele cele mai cunoscute, am inclus si trei noi produse – astfel încât cei care vor cumpăra Marele calendar de Advent Mixit să aibă parte de o selecție variată din produsele noastre deja apreciate de toți clienții din țările în care suntem prezenți, dar și ceva nou, în ton cu ideea de surpriză specifică acestui tip de calendar” a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

„Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei, de aceea ne-am gândit cum putem fructifica la maximum ideea de calendar de Advent pentru a ne surprinde în mod plăcut clienții. Astfel, pe lângă produsele incluse, am creat calendarul astfel încât cutiuțele să poată fi folosite și după deschidere. Fiecare astfel de cutiuță devine, întorcând-o, o locuință de Crăciun, calendarul arătând deosebit permanent, o colecție de case de Crăciun, până la descoperirea ultimei cutii cu produse de Advent” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit. 

Calendarul de Advent (adventus înseamnă sosire, venire în latină) este folosit pentru a număra zilele până la Crăciun. Se estimează că Adventul a fost sărbătorit încă din secolul al IV-lea, inițial ca o perioadă în care convertiții la creștinism se pregăteau pentru botez. Calendarele de Advent încep pe 1 decembrie și marchează cele 24 de zile dinainte de Crăciun. Primele astfel de calendare tipărite au apărut la începutul secolului al XX-lea. Cel care a rămas în istorie asociat cu ideea de calendar de Advent este germanul Gerhard Lang care a adăugat ușițe calendarului său din carton. Fabrica lui a avut succes, dar a trebuit să se închidă în timpul celui de-al doilea Război Mondial când cartonul a fost raționalizat. De la imaginile sau versetele biblice incluse de obicei pe astfel de calendare, astăzi s-a ajuns la calendare de Advent cu produse din multe domenii, prilej de bucurie și recunoștință pentru cei care le primesc în dar. 

Mixit este un magazin online în care clienții își crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate.

În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente. 

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un conținut de ciocolată neagră de calitate 70%, îmbogățită cu fructe liofilizate și nuci sănătoase. Pe site se găsesc și Mixitka, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat