0 0
Read Time:2 Minute, 43 Second

Pe langa un plus de confort si de siguranta, unul dintre marile avantaje ale progresului tehnologic fara precedent este reprezentat de faptul ca nimeni nu mai este nevoit sa consume timp cu actiuni si gesturi inutile. De exemplu, nu mai trebuie sa faci un drum la magazin pentru cumpararea unui produs, ci il comanzi online si iti este livrat acasa.

La fel de mult poti simplifica si gesturile pe care le faci cand pleci de acasa ori cand revii la domiciliu. Daca alegi montaj automatizari porti batante de la specialistii shop-security.ro, spre exemplu, nu va mai trebui sa cobori din masina pentru a deschide si apoi pentru a inchide poarta, ci totul se va intampla in mod automat, fara sa ai altceva de facut decat sa apesi pe butoanele unei telecomenzi.

Apeleaza la profesionisti in montajul automatizarilor de porti batante!

In fiecare domeniu al vietii, treburile merg cu adevarat bine doar atunci cand de ele se ocupa specialisti bine pregatiti si experimentati. Este normal, de exemplu, sa apelezi la un instalator daca vrei ca dusul, chiuveta sau vasul de toaleta sa functioneze impecabil, fara a crea probleme. De asemenea, cand apare o defectiune la masina stii ca un mecanic auto valoros o va repara mult mai bine decat ai putea sa o faci tu insuti.

Acelasi principiu se aplica si atunci cand vine vorba despre montaj automatizari porti batante. Apeleaza la specialisti inca dinainte de a lua decizia cumpararii produselor necesare, pentru a fi sigur ca nu te vei confrunta cu nici un fel de surprize neplacute!

Expertii vor decide, in functie de mai multe elemente, care este achizitia potrivita. Pe de o parte, sunt disponibile kituri destinate uzului rezidential, deci unui trafic normal pentru o familie formata din 3-4 persoane si care mai primeste, ocazional, si oaspeti.

In schimb, daca esti interesat de montajul automatizarilor de porti batante pentru o firma sau o institutie cu un flux mare de vizitatori, va fi necesar un kit special conceput pentru uz intensiv.

Specialistii vor sti cum sa adapteze fiecare solutie la preferintele si necesitatile tale, tinand cont si de dimensiunea si de diferite alte caracteristici ale cladirii, ale curtii si ale terenului. Astfel, se va ajunge la cele mai bune decizii si in alegerea unor functii precum reglarea fortei de inchidere si deschidere, a unghiului de deschidere spre interior si exterior, blocarea temporizata sau deschiderea partiala pentru uz exclusiv pietonal.

Kituri pentru montaj automatizari de porti batante

Pentru uz intensiv este recomandat kitul LINCE300-24V de la Motorline. Acesta permite deschiderea portilor batante atat spre exterior, cat si spre interior, cu o performanta si fiabilitate ridicate, datorate motoarelor potrivite pentru stalpi grosi, prevazute cu brate extensibile cu melc. Sunt disponibile functiile de reglare a fortei de inchidere si deschidere, de blocare temporizata, inchidere temporizata sau scadere treptata a vitezei la capete de cursa.

Pentru uz frecvent in aplicatii rezidentiale este recomandat kitul DITEC DITS35LS. Arborii, rotile dintate si suruburile realizate din otel garanteaza o durabilitate ridicata, iar rulmentii sunt special conceputi pentru o utilizare silentioasa. Durata de viata ajunge chiar si la 100 000 de cicluri de deschidere-inchidere.

Lasa profesionistii sa se ocupe de montaj automatizari porti batante! Datorita priceperii lor, vei beneficia de confort si siguranta sporite!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat