0 0
Read Time:3 Minute, 2 Second

Esti o persoana careia nu ii surad deloc ideile banale si perimate? Iti place aventura si ai o afinitate deosebita fata de lucrurile autentice? Ce ai zice ca in ziua in care urmeaza sa iti unesti destinul cu jumatatea ta sa spui „DA” in cadrul unei cununii civile organizate pe yacht la Marea Neagra? Daca esti in cautarea unei experiente unice, de care sa profiti din plin alaturi de toti cei dragi, vino la bordul vasului, iar capitanul va oficia o casatorie pe mare demna de un film de Oscar!

Casatoria realizata pe o ambarcatiune, pe valurile marii, este un concept relativ nou in Romania si se bucura de un trend puternic ascendent in ultima perioada. Se pare ca indragostitii sunt captivati de aceasta idee autentica si nu mai stau pe ganduri cand vine vorba sa isi programeze evenimentul pe mare. Localurile din orase si sediile Starii civile par sa piarda teren in fata festivitatilor organizate intr-un cadru natural spectaculos, in care marea este gazda perfecta.

Daca iubesti intinderile azurii de apa, atunci, cu siguranta, o casatorie pe mare organizata cu ajutorul specialistilor de la dapemare.ro este tot ce iti poti dori intr-un moment atat de pretios pentru tine. Avantajele sunt numeroase si se reflecta in special pe plan sentimental si emotional. Peisajele care bucura sufletul si retina nu suporta nicio comparatie, iar atmosfera care se instaleaza la bordul vasului ofera invitatilor momente de care isi vor aminti intreaga viata.

Din Marina Limanu spre punctul unic care iti va fi dedicat pe mare

Poate ti s-a intamplat sa remarci cu o imensa fericire, in excursiile din Grecia sau Turcia, yachturi decorate de sarbatoare, pregatite pentru a intampina mirii si oaspetii lor. Daca in acel moment te-ai gandit cu parere de rau ca tu nu vei putea avea parte de acelasi rasfat in ziua nuntii, ei bine, te-ai inselat de la A la Z! In Marina Limanu, una dintre cele mai mari marine private din Romania, cu o suprafata de 30.000 mp si un potential de cheiaj de 260 ambarcatiuni, te asteapta inceputul unei povesti de neuitat, demn pentru o casatorie pe mare!

Amplasata in estuarul Mangalia, ofera un spectacol peisagistic care va epuiza camerele foto si video. Sedintele foto, atat de asteptate de toti cei prezenti pe vas, vor surprinde instantanee exceptionale. Veti putea admira de pe mare localitatile 2Mai si Vama Veche in timp ce va veti bucura de valuri, de soare si de briza diafana. Odata cu trecerea granitei cu Bulgaria, ambarcatiunea cu pavilion romanesc se va indrepta spre acel punct unic de pe harta care iti va fi dedicat in totalitate.

Casatorie cu longitudine si … atitudine

Conform legii, comandantul navei, capitanul sau skipperul poate sa oficieze o casatorie pe mare intre doi cetateni romani in baza acordului lor liber exprimat. Sub chila, elementul principal de rezistenta al osaturii unei nave, se deruleaza incontinuu perechi de coordonate – latitudine si longitudine. Este imposibil ca doua ceremonii de cununie civila pe mare sa fie desfasurate fix in aceeasi pozitie, o zecime sau o sutime de grad facand mereu diferenta. Astfel, locatia in care se va oficia cununia ta va fi unica, ba mai mult, va fi trecuta pe certificatul de casatorie! Vei avea un document in care longitudinea si latitudinea in care ai spus DA vor fi inscrise negru pe alb, aducand, astfel, un plus de unicitate actului de cununie.

O casatorie pe mare este o experienta care trebuie incercata! Daca te pregatesti pentru a face pasul cel…mare, vino cu curaj si fa-l la bordul unei ambarcatiuni gata sa iti ofere clipe magnifice.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat