0 0
Read Time:2 Minute, 41 Second

In ultimii ani, industria fast food-ului din Romania a cunoscut o schimbare semnificativa, cu tot mai multe business-uri axate pe cartofi, o leguma iubita de romani. O parte importanta a acestor business-uri este pregatirea rapida si eficienta a cartofilor, ceea ce face ca achizitionarea unui model de masina de curatat cartofi sa fie un pas esential pentru extinderea acestora.

Tendinte in industria fast food-ului

In special in Bucuresti si in alte orase mari din tara, se observa o crestere a business-urilor fast food care isi axeaza oferta pe cartofi. Acest lucru este sustinut de preferintele consumatorilor romani pentru cartofi, fie ca sunt serviti sub forma de cartofi prajiti imbogatiti cu diverse ingrediente si topping-uri sau ca parte a unor meniuri mai complexe.

Diversitatea produselor fast food bazate pe cartofi

Business-urile fast food care se concentreaza pe cartofi ofera o gama variata de produse, de la celebrii „loaded fries” (cartofi cu diverse ingrediente si topping-uri) pana la meniuri cu cartofi acompaniati de pui sau branza. Cu toate acestea, indiferent de diversitatea meniurilor, o necesitate comuna este pregatirea rapida a cartofilor, pentru a satisface cerintele clientilor.

Automatizarea procesului de curatare a cartofilor

Prima etapa a procesului de pregatire a cartofilor, si anume curatarea, poate fi eficientizata si automatizata prin utilizarea unui model performant de masina de curatat cartofi. Automatizarea acestei etape permite economisirea timpului si a resurselor umane, permitand personalului sa se concentreze pe alte aspecte ale pregatirii meniurilor.

Importanta alegerii unui model performant

Achizitionarea unui model potrivit reprezinta primul pas esential pentru extinderea si eficientizarea unui business fast food bazat pe cartofi. O masina de curatat cartofi performanta poate creste semnificativ capacitatea de productie a unui restaurant, permitand servirea unui numar mai mare de clienti intr-un timp mai scurt.

Furnizorul Fresco.ro si oferta sa

Fresco Expert, unul dintre principalii furnizori de echipamente pentru bucatariile profesionale din Romania, ofera o gama variata de modele de masina de curatat cartofi. Acestea variaza in capacitate, incepand de la 5 kg si ajungand pana la 18 kg, si in productivitate, de la 150 kg/h la 500 kg/h. Toate modelele sunt acoperite de garantia Base Care, care include montajul, 12 luni de piese de schimb si manopera.

Alegerea modelului potrivit

Pentru a alege modelul potrivit de masina de curatat cartofi, este important sa se ia in considerare nevoile specifice ale fiecarui business, preferintele personale si bugetul disponibil. Cu o gama larga de optiuni oferite furnizorul mentionat anterior, fiecare client din mediul HoReCa poate gasi masina ideala care sa se potriveasca cerintelor sale.

Garantia Base Care inclusa in pret si asistenta tehnica oferita de furnizor

Un alt aspect important in alegerea unui astfel de echipament este asigurarea unei garantii solide si a asistentei tehnice. Garantia Base Care, mentionata mai sus, ofera clientilor linistea ca masina lor este acoperita in caz de defectiuni, iar asistenta tehnica asigura ca problemele vor fi rezolvate rapid si eficient.

In concluzie, achizitionarea unei astfel de masini performante reprezinta un pas crucial pentru extinderea si eficientizarea business-urilor fast food bazate pe cartofi. Prin automatizarea procesului de curatare a cartofilor, restaurantele pot creste capacitatea de productie si pot oferi servicii de calitate superioara clientilor lor.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat