0 0
Read Time:3 Minute, 0 Second

Se spune despre culoarea verde ca are un rol terapeutic excelent. Priveste in timpul pauzelor de lucru spre un camp verde si iti vei relaxa in acest fel privirea. Efectuarea acestui exercitiu simplu timp de cateva minute te va ajuta sa iti reincarci bateriile pentru a-ti continua activitatile.

Desigur, in prezent, din cauza constructiilor care apar zilnic, este greu sa iti mai indrepti privirile spre o gradina sau un parc a carui verdeata te poate binedispune. Exista totusi o solutie! Amenajarea peluzei la care ai visat, cu ajutorul celor mai bune seminte gazon din oferta PlantMaster!

Poate iti amintesti de filmele in care erau prezentate secvente incantatoare cu peluzele din fata caselor. Cu siguranta ti-ai dorit si tu sa poti amenaja o suprafata de teren asemanatoare, oferind astfel un aspect senzational intregii terase. Sa realizezi acest lucru este foarte usor in prezent, trebuind doar sa achizitionezi produsele potrivite. Daca iti doresti o curte magnifica, cu o peluza minunata sau vrei sa amenajezi un loc splendid de joaca pentru copilul tau, atunci ai nevoie de seminte de gazon. Acestea iti vor asigura un covor verde natural spectaculos, care te va delecta de fiecare data.

seminte gazon
seminte gazon

In ofertele producatorilor, vei gasi o gama foarte bogata de soiuri din aceasta categorie, potrivite pentru a raspunde tuturor cerintelor peisagistice. In functie de scopul utilizarii, poti apela la sortimente diverse, pentru a transforma o suprafata de teren banala intr-o mica oaza de verdeata. Iata o prezentare succinta a sortimentelor pe care le poti cumpara pentru a obtine o peluza de vis!

  • Soiuri pentru amenajarea terenurilor de sport sau de joaca

Aceste produse au o rezistenta ridicata si necesita ingrijire medie. Daca optezi pentru plantarea lor, va trebui sa tunzi gazonul obtinut o data la 1 sau 2 saptamani;

  • Seminte de gazon pentru amenajarea spatiilor ornamentale

Gazonul ornamental are o rezistenta redusa si necesita o ingrijire atenta. Pentru a-si pastra aspectul atragator, va trebui sa il tunzi la fiecare 1 sau 2 saptamani;

  • Soiuri pentru umbra

Gazonul pentru umbra are o rezistenta medie si necesita o ingrijire moderata. Trebuie tuns saptamanal pentru a-si indeplini cu efect rolul;

  • Soiuri pentru zone uscate

Gazonul provenit din aceste soiuri are o rezistenta medie pana la ridicata si necesita o atentie moderata. Spre deosebire de restul sortimentelor, poate fi tuns la fiecare 2-3 saptamani.

Daca ti-ai propus sa ai si tu o peluza ca in filme, consulta ofertele producatorilor si alege tipul de seminte de gazon potrivit pentru tine. Inainte de achizitionare, ia in calcul suprafata pe care doresti sa o amenajezi si gradul de luminozitate. Unele soiuri se dezvolta doar daca au suficient soare, iar altele daca beneficiaza de un mediu mixt. Asadar, pentru a te bucura de un rezultat maxim, citeste recomandarile de pe pachetele pentru care ai optat si respecta-le intocmai.

Achizitionate din surse verificate, aceste sortimente iti ofera garantia calitatii. Vei obtine un gazon de care te vei bucura atat tu, cat si intreaga familie. Prietenii vor fi impresionati de opera ta in nuante de verde si vor gasi, deseori, motive pentru o noua vizita. De la mic la mare, copii sau adulti, toti vor dori sa petreaca cat mai mult timp in acest mediu relaxant.

Avantajul unor seminte gazon consta si in faptul ca nu solicita o pregatire profesionala pentru a fi cultivate. Chiar si amator fiind, vei obtine rezultatele optime. Fie ca esti gradinar cu experienta, fie esti doar pasionat de amenajarea propriei curti, cu ajutorul acestor produse vei obtine peluza perfecta! Planteaza-le conform indicatiilor si nu vei da gres, garantat!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat