0 0
Read Time:3 Minute, 14 Second

Ești în căutarea unor ochelari de calculator ideali nevoilor tale, dar nu știi exact ce model ți se potrivește mai bine? Alegerea ochelarilor devine o adevărată provocare, mai ales că pe piață există o diversitate de opțiuni. Înainte de toate e important să obții prescripția medicală, care să indice specificațiile tehnice pe care trebuie să le îndeplinească ochelarii. În urma unui consult detaliat, medicul oftalmolog va hotărî ce soluții poți adopta pentru corectarea vederii. În general, variantele pentru calculator sunt recomandate persoanelor care petrec foarte mult timp în fața ecranelor.

Procesul de achiziție al unor ochelari de calculator vizează două aspecte importante: confort și funcționalitate. Într-o primă fază va trebui să acorzi o atenție deosebită felului în care sunt definitivate ramele. Printre aspectele de care e recomandat să ții cont se numără:

  • Forma – E indicat să alegi variantele care să-ți scoată în evidență trăsăturile și cu care să te simți bine în pielea ta. Specialiștii în optică medicală îți pot oferi consultanță specializată ori de câte ori ai nevoie. Vei primi sfaturi utile și informații prețioase dar si de domeniul esttic, acolo unde ochelarii de vedere dama au prioritate, care vor eficientiza mai mult ca sigur procesul de alegere.
  • Materialul din care sunt realizate – Dacă lucrezi de acasă sau pur și simplu ești nevoit/ă să folosești foarte mult calculatorul, asigură-te că alegi rame rezistente. Materialele dure, dar în același timp flexibile și ușoare se numără printre cele mai apreciate opțiuni.
  • Elementele de susținere – Confortul tău trebuie să primeze, indiferent de situație. Nu alege ramele prea groase, care creează presiune la nivelul nasului și urechilor. Probează mai multe variante înainte de a lua o decizie pentru a te asigura că totul se ridică la nivelul așteptărilor.

Ce funcții trebuie să îndeplinească lentilele unor ochelari de calculator?

Imediat după ce ai definitivat aspecte care țin de confortul personal e indicat să treci la partea de funcționalitate.

Eficiența unor ochelari de calculator este dată de lentilele pe care le integrează. Cu cât pot îndeplini mai multe funcții, cu atât lentilele sunt mai performante.

În cazul unor ochelari de calculator, e indicat să alegi lentilele care prezintă:

  • Protecție împotriva luminii albastre – Calculatoarele și telefoanele mobile elimină, în timpul utilizării, o lumină albastră, care cauzează probleme grave de vedere. Blue Protect este o funcție ingenioasă, care asigură reducerea acțiunii luminii albastre, ceea ce elimină din start posibilitatea instalării afecțiunilor de vedere.
  • Funcție antireflex – O asemenea funcție a unor lentile de ochelari garantează o mai bună vizibilitate a ecranului. Astfel, vei putea citi fără probleme orice text, indiferent de fontul folosit. E indicat să achiziționezi alternativele antireflex superior cu o transmisie a luminii de 99%.
  • Protecție UV – Radiațiile UV sunt foarte dăunătoare și creează probleme pe termen lung la nivelul ochilor. Lentilele care prezintă protecție împotriva acțiunii razelor ultraviolete reprezintă investiții avantajoase. Nu uita, totuși, să consulți părerea unui specialist în optică medicală.

Dacă ești în căutarea ochelarilor perfecți pentru calculator e indicat să alegi clinica potrivită. Rezultatele impecabile pot fi asigurate de cei care oferă standarde înalte de:

  • Profesionalism – Orientează-te către cei care dispun de suficiente cunoștințe în domeniu pentru a elimina din start eventualele erori tehnice.
  • Siguranță – Dacă vrei să te bucuri de experiențe confortabile e indicat să-i alegi pe cei care folosesc echipamente speciale și tehnici de lucru moderne.
  • Calitate premium – Nimic nu se compară cu eficiența de care dispun variantele calitative. Mizează pe alegeri profitabile, care să ofere o gamă variată de avantaje.

Ești în căutarea unor ochelari de calculator potriviți nevoilor tale? Ei bine, procesul de achiziție ar trebui să respecte câteva etape importante, dacă îți dorești să obții rezultate impresionante. Pune întotdeauna accent pe calitate și alege rame confortabile, rezistente, care îți pun într-o lumină pozitivă trăsăturile. Acordă o atenție deosebită și proprietăților pe care le prezintă lentilele.

Alege inspirat și elimină riscul de instalare a afecțiunilor oculare!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat