0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

Aproximativ 12% dintre adulții din România suferă de severă supraponderabilitate sau obezitate, cu un indice de masă corporală (IMC) mai mare de 30. Acești oameni se confruntă adesea cu probleme legate de stima de sine și de sănătatea lor, dar pierderea în greutate poate fi o luptă dificilă și frustrantă.

Riscurile pentru sănătate ale excesului de greutate

Excesul de greutate  poate duce la numeroase probleme de sănătate, inclusiv dureri articulare, oboseală, depresie și probleme cardiovasculare, diabet de tip 2 și unele tipuri de cancer. Cauza principală a acestui exces de greutate  este consumul excesiv de alimente nesănătoase și mișcarea insuficientă, dar există și alți factori, cum ar fi anumite medicamente, ereditatea, menopauza și alte afecțiuni.

Importanța unui stil de viață sănătos

Un stil de viață sănătos poate ajuta la menținerea unui echilibru energetic negativ, care duce la pierderea în greutate. O alimentație sănătoasă, care conține mai multe substanțe nutritive, dar mai puține calorii, și mai multă mișcare, care crește consumul de energie, sunt cheia succesului. Este important să găsești o formă de mișcare care îți aduce bucurie și să mănânci alimente sănătoase care îți și plac pentru a face procesul de slăbire plăcut și sustenabil.

Pentru cine sunt potrivite medicamentele pentru slăbit?

În cazul în care o anumită afecțiune sau un stil de viață sănătos nu sunt suficiente pentru a pierde în greutate, medicamentele pentru slăbit pot fi o opțiune. Există medicamente care reduc foamea și crește senzația de sațietate și altele care împiedică absorbția grăsimilor din alimente. Este important să știi că medicamentele pentru slăbit funcționează doar în combinație cu o dietă adaptată și un stil de viață sănătos, și nu pot fi folosite singure pentru a pierde în greutate.

Dacă sunteți interesat să primiți recomandări medicale online pentru pierderea în greutate, puteți accesa serviciul Dokteronline. Aici veți putea obține consultații de la medici înregistrați la nivel european și puteți primi medicamentele prescrise la domiciliu în câțiva pași simpli și discreți. Este important să vă amintiți că pierderea în greutate nu este ușoară, dar cu un plan bine pus la punct și sprijinul potrivit, puteți atinge obiectivele dorite.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat