0 0
Read Time:2 Minute, 46 Second

Cu toți știm că unghiile făcute cu geluri UV și cele cu oja semipermanenta sunt cele mai HOT tendințe ale momentului. Utilizarea acestor metode pentru a-ți face manichiura este o soluție la îndemână tuturor care iți poate economisi timp, bani și te ajută să ai o manichiură fresh și în tendințe de fiecare dată. Vedem peste tot pe social media poze și videoclipuri cu manichiuri făcute cu geluri UV postate de către toate vedetele momentului și ne întrebăm cum se poate că o manichiură să arate așa de bine mereu. Răspunsul este simplu: vedetele folosesc geluri pentru unghii UV sau oja semipermanenta pentru ca unghiile lor să arate mereu fară cusur și să fie admirate de către toată lumea. Tu ai încercat aceste tipuri de manichiuri?

În primul rand, avantajele acestor două tipuri de manichiuri sunt evidente: manichiura poate fi purtată până la aproximativ 2-3 săptămâni în cazul tipului cu oja semipermanenta și aproximativ 4 săptămâni pentru cea cu gel UV, astfel încât nu trebuie să iți faci griji că unghiile tale nu vor arăta superb în orice moment al zilei.

Achiziționează geluri unghii UV de calitate marca Villien, Fiesta, Camouflage și altele de la LuxNailsBrands.ro

Mai apoi, aceste tipuri de manichiuri nu prezintă un risc pentru unghiile tale naturale, în cauză aceste geluri pot chiar să acționeze precum o barieră protectoare pentru unghia ta față de factorii externi. Așadar nu trebuie să iți faci griji că o să trebuiască să iei o pauză de la aplicare sau că acestea o să iți afecteze santatatea în vreun fel. Trebuie doar să ai grijă la tehnicianul ales astfel încât instumentele să fie sterilizate și tot procesul să se petreacă în deplina siguranță.

Dacă te gândești însă ce ar trebui să alegi între o manichiura cu oja semipermanenta și una cu gel  UV ar trebui să știi de diferențele dintre acestea. Oja semipermanenta este o categorie hibridă de ojă care combină proprietățile unui gel cu cele ale unei oje normale. Aceasta oferă o rezistență puțin mai mică decât cea a gelului UV și nu permite extinderea lungimei unghiei. Deci dacă iți dorești că unghiile tale să aibă o lungime și un aspect natural, acest tip de manichiura s-ar putea să fie potrivit pentru tine. Daca iți dorești în schimb că forma unghiei tale să fie mai specială sau lungimea să fie una mai mare decât cea pe care o ai tu în mod natural, ar trebui să te orientezi spre gelul UV. Acest tip de manichiura are o rezistență mai bună și mai îndelungată și de asemenea se pot crea mai multe modele deosebite pe acest tip de manichiură. Totul depinde de preferințele pe care le ai și de tipul tău de personalitate, pentru că manichiura este o arta și este o formă de a te exprima în raport cu ceilalți.

Daca vrei să fii mereu la moda, poți să te lași inspirată de tendințele momentului și să alegi un model de manichiura care este și pe placul tău și în vogă, vedetele fiind un trend setter și în acest domeniu. Așadar, fie că alegi tipul de manichiura cu oja semipermanenta, fie că îl alegi pe cel cu gel UV, să fii sigura că unghiile tale o să fie perfecte și toată lumea o să le admire.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat