0 0
Read Time:2 Minute, 31 Second

Stilizarea părului este un obicei abordat din ce în ce mai des, aproape zilnic, atât de către femei, cât și de către bărbați. Pudra de volum este unul dintre produsele unisex, care este cel mai ușor de aplicat și care îți va oferi un look complet schimbat, oferindu-i părului tău volum și textură. Dar oare este adecvat ca această pudră de volum să fie folosită zilnic? În următoarele paragrafe vom aborda acest subiect și vom afla cum ar trebui să utilizezi corect pudra de volum pentru a nu-ți deteriora părul și dacă este sau nu indicat să folosești zilnic pudra de volum.

Cum să utilizezi corect pudra de volum pentru a nu-ți deteriora parul

Ca să fii sigur/ă că părul tău nu va fi afectat de utilizarea repetată a pudrei de volum trebuie să fii atentă să respecți anumite reguli de utilizare, cum ar fi:

  • Trebuie să aplici o cantitate mică de pudră la rădăcina părului pentru a-i oferi volum;
  • Părul trebuie să fie împărțit în secțiuni înainte de aplicare;
  • Trebuie să eviți să aplici pudra de volum pe părul umed sau atunci când părul tău este foarte gras pentru a nu agrava problemele de îngrășare a acestuia;
  • Asigură-te că pudra este distribuită uniform pentru a evita excesul pe anumite porțiuni;
  • După ce vei folosi pudra de volum pe perioade îndelungate ai grijă să folosești și produse de îngrijire a părului pentru a evita deteriorarea acestuia.

Dacă vei urma cu atenție sfaturile menționate anterior cu vedere la modul de aplicare al pudrei de volum și astfel, nu va trebui să te îngrijorezi că părul tău se va deteriora după o perioadă mai mare în care folosești pudra de volum ca principal produs de styling în rutina ta de coafare a părului.

Este sau nu indicat să folosești zilnic pudra de volum?

Este indicat sau nu să folosești zilnic pudra de volum? Ei bine, părerile referitoare la acest subiect sunt împărțite, unii oameni spunând că da, iar alții, evident, că nu. Pudra de volum poate dăuna într-adevăr părului dacă este folosită incorect, în cantități mari și nu este distribuită pe tot părul așa cum trebuie, dar dacă ai grijă la aceste aspecte, îți speli părul regulat pentru a îndepărta orice reziduu lăsat de pudra de volum pe scalp și o folosești pe cea destinată tipului tău de păr, folosind în paralel și alte produse de îngrijire și hidratare a părului, pudra de volum nu îți va afecta deloc părul și te va ajuta să capeți un look spectaculos în fiecare zi.

Pudra de volum este unul dintre produsele de stilizare a părului pe care poți să îl folosești zilnic fără teama că părul tău va fi deteriorat atâta timp cât respecți toate regulile de aplicare menționate în paragrafele anterioare și ai grijă ca părul tău să îți mențină hidratarea. Experimentează noi pudre de volum, cu noi formule până când o vei găsi pe cea potrivită ție, îngrijește-ți părul și bucură-te de rezultate inedite!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat