0 0
Read Time:2 Minute, 54 Second

Limba engleza este o rampa de lansare pentru foarte multi tineri. Acest instrument le ofera sansa de a obtine job-uri remunerate excelent sau burse de studiu importante pentru cariera lor profesionala.

Daca tintesti spre un obiectiv ambitios in viata, este recomandat sa cunosti la nivel avansat aceasta limba straina, ce iti va deschide cu usurinta portile spre succes. Programul de cursuri engleza Cambridge de la flyingcolours.ro te poate ajuta in acest sens! La finalizare, vei fi mai competitiv si mai performant in cariera ta, iar orice ramura business va fi mai usor de abordat.

Modulele de pregatire urmeaza 4 pasi esentiali pentru orice participant care doreste sa se poata descurca independent in orice situatie, fara a depinde de ajutorul celor din jur pentru traducerea sau intermedierea unei conversatii. Iata care sunt acestia si cum vor favoriza marea schimbare din cariera ta!

Lexic, structuri gramaticale si exprimare fluenta

cursuri engleza cambridge
cursuri engleza cambridge

Primul pas in cadrul unor cursuri de pregatire pentru examene Cambridge se axeaza pe dezvoltarea vocabularului, a structurilor gramaticale si a celor 4 abilitati necesare in invatarea limbii engleze, respectiv: vorbit, scris, citit si ascultat. Notiunile dobandite vor contribui la consolidarea unui bagaj bogat de cunostinte si la obtinerea unor rezultate remarcabile in orice context, la scoala, la examene, la locul de munca, la intalnirile de afaceri, in cadrul interviurilor sau in calatorii.

Fluenta in comunicare si accesarea cu usurinta a unei plaje largi de cuvinte vor face deseori diferenta dintre tine si posibilii candidati cu care vei fi in competitie la un moment dat. Abilitatile tale lingvistice vor fi astfel un atu pentru tine, prin care te vei putea face remarcat oriunde ai fi. Partenerii de afaceri, colegii de peste hotare, profesorii sau superiorii tai vor fi impresionati atunci cand iti vei exprima ideile cu claritate, intr-un mod cursiv, dand dovada de profesionalism.

Familiarizarea cu formatul de examinare Cambridge

Al doilea pas abordat de modulele de cursuri de pregatire pentru examene Cambridge consta in familiarizarea cu structura examenului, folosind manuale si materiale specifice. Exercitiile practice, tehnicile predate de profesori si recomandarile de rezolvare a probelor de examen te vor scapa de trac, putand face fata cu calm oricarui task.

Pretestarile cu materiale oficiale

Pasii 3 si 4 se refera la sustinerea unor pretestari cu materiale oficiale si la parcurgerea a cel putin 6 teste corespunzatoare nivelului tau. Acesti pasi, deosebit de importanti de altfel, te vor ajuta sa te imprietenesti cu formatul specific al acestor examene si vor contribui la obtinerea unui punctaj cu care te vei mandri.

Desigur, evaluarea efectuata inainte de inceperea programei de cursuri de pregatire pentru examene Cambridge va decide daca este nevoie sa parcurgi toti cei 4 pasi sau numai o parte dintre ei. Trecerea de la un nivel la altul o vei putea face in aproximativ 2 ani, timp in care te vei pregati asiduu pentru sustinerea probelor specifice.

Certificarile Cambridge sunt recunoscute de peste 15.000 de institutii si universitati din lumea intreaga, avand astfel acces la un sistem educational de top. De asemenea, promovarea cu succes a acestor examene te va ajuta sa echivalezi cu usurinta proba de engleza pentru clasa a V-a Intensiv Engleza (YLE Movers si Flyers), clasa a IX-a Bilingv Engleza (KET, PET) si Bacalaureat (PET, FCE, CAE). Inscrie-te, asadar, la cursuri de pregatire pentru examene Cambridge si pune-te la punct cu lexicul si gramatica! Pregateste-te din timp pentru o cariera de succes si o ascensiune remarcabila!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat