0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

La evenimentul care a marcat aniversarea a 18 ani de activitate pentru The Diplomat Bucharest, revista a acordat Grupului Alexandrion premiul pentru expansiunea globală.

Domnul Nicholas S. Kass, Executive Director for International Corporate Affairs for the Nawaf Salameh Family Office and the Alexandrion Group a acceptat premiul în numele grupului și a declarat:

„Este o onoare pentru noi să primim acest premiu în cadrul evenimentului revistei The Diplomat Bucharest.

În calitate de fost diplomat, pot să apreciez cu adevărat acest lucru și, de asemenea, pentru că expansiunea globală necesită multă diplomație, aceasta începe cu viziunea fondatorului și preşedintelui grupului nostru, Dr. Nawaf Salameh, și abordarea sa asupra expansiunii, care este, aşa cum ne place să o numim, națională – internațională: pe de o parte încercăm să luăm lecțiile pe care le-am învățat în România, know-how-ul pe care l-am acumulat de-a lungul anilor de experiență și muncă și să le aducem în alte țări, iar pe de altă parte ne place să învăţăm din experienţa altor ţări. (…)

În conformitate cu filozofia noastră, dorim să devenim parte din “țesătura” fiecărui loc în care ne desfășurăm activitatea, amintindu-ne și păstrând rădăcinile noastre și respectul pentru ţară. Și cred că acest echilibru a condus la o perioadă extraordinară pentru noi, ne aflăm în mijlocul unei expansiuni cu adevărat interesante în toate părțile lumii și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă 2023”.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat