0 0
Read Time:2 Minute, 15 Second

Să vină ielele este cea de-a treia piesă de pe Lume nouă, EP-ul de 5 melodii pe care artista îl va lansa în curând. Este o melodie inspirată din folclorul românesc, artista fiind fascinată de mitologie. Ielele au captivat dintotdeauna conștiința populară și sunt făpturi care iubesc muzica, dansul și natura. Totodată, se spune că aceste misterioase ființe protejează femeile și aduc fertilitate. Astfel, piesa Eugeniei a creat o legătură aparte între femeia rănită din relație și ajutorul pe care ielele sunt dispuse să îl ofere, pedepsind partenerul care nu a împărtășit iubire și nu a prețuit femeia de lângă el.

„Am realizat această piesă în colaborare cu Rimenescu. Facem o super echipă, nu doar în studio, ci și la fimari și pe scenă. Îmi place ca din când în când să lansăm muzică împreună. Este cel mai implicat artist cu care am colaborat până acum, poate și pentru că lucrăm împreuna de aproape 4 ani de zile și a fost alături de mine la orice pas. El este și producătorul muzical, dar s-a ocupat și de video. Deja am obișnuit publicul cu integrarea inteligenței artificiale în videoclipuri mele. Liviu Tănăsoiu (Rimenescu) a făcut o treabă grozavă și de data asta. Imaginea este top.”, a spus Eugenia Nicolae.

Pentru aceasta piesă Eugenia a lucrat și cu ansamblul vocal Țărăncuța Durlești din Republica Moldova. Prima piesă de pe EP, „La, la, la” este realizată tot împreună cu fetele din ansamblu, iar următoarele 2 piese vor fi de asemenea realizate alături de ele. Grupul vocal aduce o amprentă aparte în piese, îmbrăcând refrenul și aducându-i un plus de emoție și forță.

De pe EP-ul Lume nouă care urmează a fi lansat în curândmai fac parte și piesa lansată recent alături de Sișu Tudor, Omule, cât mai poți, precum și piesa La, la, la

“Să vină ielele este piesă despre iubire nocivă și duală, în care partenerii deși se rănesc reciproc, nu reușesc să renunțe unul la celălalt. Acest lucru este prezent și în videoclip prin compozițiile vizuale opuse în care regăsim conceptul de bine și rău, lumină și întuneric.”, spune Liviu Tănăsoiu (Rimenescu).

Eugenia Nicolae a ajuns cunoscută publicului român datorită felului creativ prin care îmbină folclorul cu muzica pop. Vocea sa inconfundabilă, care transmite emoție, este dublată de talentul pentru compoziție. Artist complex, Eugenia este cea care își compune propriile piese. Artista a colaborat cu o mulțime de artiști proeminenți din industria muzicală de la noi, precum Randi, Puya, Cazanoi Brothers sau Elena Gheorghe. De asemenea, a compus piese și pentru alți artiști români, precum Theo Rose, Spike și pregătește multe alte surprize pentru public.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat