0 0
Read Time:2 Minute, 36 Second

Unul dintre cele mai importante preocupări ar trebui să fie grija pentru sănătate, inclusiv prevenția și controalele periodice de rutină.

Din păcate sistemul medical are încă mult de lucru până să ajungă la standardele internaționale.

Orice spital, policlinică sau cabinet privat are nevoie pe pe lângă personal medical bine pregătit și de necesarul de mobilier, truse și consumabile de primă necesitate, deoarece de aceste produse va fi întotdeauna nevoie, nu numai în situații de urgență.

Pe piața de consum s-au dezvoltat în acest context mai multe firme care asigură consumabilele necesare și produsele parafarmaceutice.

Unul dintre furnizorii care au fost în prima linie în ultimii doi ani se numără și Sanrotex, cu o bogată experiență pe piața de profil, începând chiar cu produse din tifon, respectiv comprese tifon. 

Dispozitive medicale și gamă largă de produse

Dispozitivele medicale comercializate pe pagina oficială a firmei Sanrotex.ro sunt destinate întrebuințării în spitale, unităților medicale private dar și altor distribuitori din domeniul dispozitivelor medicale.

Orientarea către client a însemnat în primul rând dezvoltarea unei game largi de produse care să mulțumească pe toți clienții implicați în acest proces. Nevoile clienților fiind oricum foarte diversificate și provenind din zone diferite, Sanrotex s-a axat pe standarde înalte de calitate în ceea ce privește produsele livrate, respectând în același timp reglementările în vigoare referitoare la aceste produse.

Activitatea de import cât și cea de distribuție are loc într-un cadru de management adecvat, certificat și în deplină siguranță.

Vata medicală, un produs indispensabil actului medical

Printre cele mai comercializate și cerute produse pe piața de consum medical se numără și vata medicala, un produs indispensabil actului medical și nelipsit din nici o unitate medicală care se respectă.

Vata medicinală hidrofilă este folosită în domeniul medical mai ales în spitale, policlinici, cabinete private și oriunde are loc un act medical. Datorită puterii mare de absorbție aceasta este întrebuințată în mod frecvent în compoziția pansamentelor sau după impregnarea cu substanțe medicamentoase. De asemenea este foarte utilă, în oprirea sângerării după folosirea seringii, în curățarea plăgilor și absorbția secrețiilor de orice fel.

Vata hidrofilă comercializată de Sanrotex se prezintă în pachete marcate cu denumirea producătorului, masa netă a pachetului, în cazul de față 200 grame, lotul din care face parte, data de fabricație, foarte importantă.

Vata este hidrofilă, cu o capacitate mare de absorbție, fabricată din bumbac. Aspectul ei este de bandă bine cardată, separabilă în straturi. Culoarea albă, fără miros, umiditatea de 8,5 % și hidrofilia de 5 secunde o fac indispensabilă oricărui act medical.

Produse din tifon

Tot din categoria produselor des cerute se numără și compresele din tifon, respectiv feșele din tifon, tampoanele, compresele de diferite dimensiuni, lavetele, tifonul medical, feșele gipsate, seturile sterile și tampoanele demachiante din bumbac, folosite pentru igiena personală.

Compresele din tifon sunt ambalate în hârtie înnobilată cu polietilenă, pentru garantarea menținerii sterilității și au valabilitatea de 5 ani, în condițiile în care ambalajul nu este deteriorat.

Compresele sunt fabricate din bumbac 100%, neted, albit și purificat.

Pentru mai multe detalii și comenzi puteți intra pe site-ul firmei Sanrotex.ro.

Contact: [email protected]

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat