0 0
Read Time:3 Minute, 42 Second

Grădina și proprietatea personală a unei persoane pot fi prevazute întotdeauna cu un gard, dar în afară de alegerea panourilor, trebuie luată o decizie mult mai practică. Alegerea de stâlpi de gard din lemn sau stâlpi gard beton? Această este o întrebare pe care o pun mulți și, deși nu există un răspuns sigur, fiecare persoană își poate cântări opțiunile analizând avantajele și dezavantajele fiecărui tip de stâlpi pentru a găși cea mai bună soluție pentru nevoile sale.

Împrejmuirea adecvată rezistă testului timpului, funcționând ani de zile cu puțină întreținere și puține cerințe de reparație. Pentru a realiza un gard care să reziste pentru o bună perioada de timp, trebuie că persoană care îl necesită să studieze foarte bine tot ceea ce înseamnă stâlpi de gard potriviți.

Stâlpii de gard din beton sunt de obicei mai robuști decât orice altă varietate și, din acest motiv, gardul realizat va fi bine susținut. Cu un stâlp de gard mai robust vine, de asemenea, beneficiul că nu va trebui înlocuit prea curând. Modelul de stâlpi gard beton poate rezista zeci de ani dacă este păstrate în stare bună. Există puține lucruri pe care cineva le poate face pentru a menține un stâlp de gard din beton în stare bună, deoarece nu necesită atât de multă atenție odată ce a fost pus.

Cu toate avantajele pe care le pot aduce stâlpii din beton, există dezavantajul că aceștia sunt puțin mai scumpi decât alte tipuri de stâlpi și mai greu de manevrat, motiv pentru care o singură persoană nu se va descurcă cu instalarea lor. 

Lemnul sau cheresteaua pot fi adesea percepute că fiind mai elegante și mai calde atunci când vine vorba de crearea unei grădini atractive. Panourile de gard pot fi fixate pe stâlpii de gard din lemn, ceea ce poate elimina zdrăngănitul în timpul vântului puternic, zgomot pe care stâlpii de gard de beton l-ar putea face dacă nu sunt fixați în siguranță.

Cu orice material din lemn există un risc mult mai mare de despicare și putrezire atunci când este expus la intemperii. Deși acest lucru ar putea să nu conteze la fel de mult pentru panouri, este important ca stâlpii să fie suficient de robuști pentru a se asigura că întregul gard își servește scopul. De asemenea, stâlpii de gard din lemn vor avea nevoie de mai multă întreținere decât tipul de stâlpi gard beton. Lemnul trebuie tratat în mod constant pentru a se asigura că poate rezistă la intemperii și poate dura mai mult.

Intemperiile pot afecta toate tipurile de materiale, mai ales dacă o persoană locuiește într-o zonă în care grădina sa este expusă vântului puternic sau stropilor de ploaie, riscând astfel ca stâlpii săi de lemn să se vor deterioreze mult mai repede. Acest lucru înseamnă și mai multe cheltuieli având în vedere că acestea vor trebui înlocuite.

În mod evident, ambele materiale pentru stâlpi de gard au avantajele și dezavantajele lor, însă alegerea lor depinde de bugetul și locația construcției, dar pentru o mai mare fiabilitate și o soluție de lungă durată, care nu va necesită multă atenție, se recomandă stâlpi gard beton care depășesc cu mult concurența.

De ce ar trebui că cineva să opteze pentru stâlpi de gard din beton peste lemnul tradițional? Stâlpii de gard din beon oferă mai multe avantaje, dar următorii doi factori sunt cei mai importanți:

1.       Durabilitate: Un stâlp de gard din beton este mult mai durabil decât lemnul tradițional. Stâlpii din beton tind să reziste de 10 ori mai mult. Dacă se optează pentru instalarea de stâlpi gard beton, toată concentrarea va trebui să fie pe întreținerea și repararea altor părți ale gardului deoarece stâlpii vor rezistă foarte bine în anii următori.

2.       Rezistență împotriva umezelii: stâlpii de gard din beton sunt ideali pentru locurile joase care sunt în mod regulat umede. Stâlpii de gard din lemn pot putrezi rapid în zonele joase, lăsând impresia de gard învechit. Folosirea stâlpilor de gard din beton înseamnă că nu există putregai și că gardul va continuă să reziste și în timpul anotimpurilor umede.

Stâlpii de gard din beton oferă, de asemenea, o soluție de gard premium, atractivă, care poate ajută la creșterea valorii și a aspectului oricărei proprietăți, acesta fiind încă unul dintre motivele principale pentru care majoritatea aleg să folosească stâlpi gard beton.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat