0 0
Read Time:5 Minute, 24 Second

Bucuresti, 27 decembrie 2022 – Uniunea Confederatiilor Generale Italiene a Intreprinderilor, Activitatilor Profesionale si a Lucratorilor Independenti din Milano, una dintre cele mai mari asociatii de afaceri din Italia, a dorit sa isi modernizeze sala de conferinte de 490 de locuri, „Sala Orlando”, de la analog la digital. Aceasta l-a desemnat pe domnul Edoardo Nogara, CEO al Save Technology, sa gaseasca o solutie care sa raspunda nevoilor unei sali de conferinte moderne, si anume:

  • Flexibilitate de intrare pana la 4K care sa ofere suport necesar pentru diverse intrari, inclusiv VGA, HDMI si HDBaseT, cu posibilitatea de a extrage audio din semnalul video.
  • Interoperabilitate: lucru esential pentru a putea lucra cu diferite echipamente de la o varietate mare de producatori, inclusiv proiectoare si afisaje.
  • Transmiterea semnalului audio-video pe distante lungi pentru a asigura o transmisie fiabila si de calitate, astfel incat prezentarile sa fie afisate fluid si captivant, fara intreruperi.

Cu sprijinul Agentiei Multimedia Curreri, au fost selectate echipamente din portofoliul ATEN si au fost integrate intr-o arhitectura care raspunde tuturor acestor cerinte:

  • In centrul solutiei implementate sta comutatorul matrice modular 16 x 16 VM1600A, care, prin numarul mare de porturi de intrare si iesire, capacitatea de a utiliza mai multe interfete si tehnologia Seamless Switch™, il fac nu numai flexibil, ci si o de viitor pentru spatiul de 562 m2 al Salii Orlando.

Solutia aleasa este compatibila cu multe interfete utilizate in mod obisnuit, asigurand integrarea configuratiei analogice existente in noul sistem de distributie digitala, iar tehnologia exclusiva ATEN, Seamless Switch™, asigura tranzitii usoare la schimbarea surselor si comutare aproape de zero secunde pentru fluxuri video fluide.

Solutia ofera control in timp real si acces avansat pentru a gestiona 16 surse video si 16 afisaje simultan, prin placi I/O modulare intr-un singur sasiu ce este usor de extins, fiind ideala pentru aplicatii A/V la scara larga, cum ar fi statii de radiodifuziune, camere de control de trafic si transport, centre de servicii de urgenta si orice aplicatie care necesita dirijare personalizabila a semnalului A/V de mare viteza.

Dispunand de un design sofisticat si intuitiv pentru a oferi cea mai buna distributie si control audio/vizual, fiabilitate si cele mai mici costuri de intretinere, VM1600A incorporeaza, de asemenea, interfata grafica ATEN, castigatoare a premiului Red Dot, care poate fi accesata de oriunde din retea sau de pe internet.

Interoperabilitatea echipamentelor ATEN, atat cu echipamentele existente in sala, cat si cu cele viitoare, asigura atat o instalare usoara, fara modificari extinse ale infrastructurii existente, cat si posibilitatea extinderii ulterioare, fara pierderea calitatii semnalului audio-video”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania.

  • Transmitatorul video ATEN VE814AT, certificat HDBaseT, este capabil sa trimita semnale HDMI pana la 100 m printr-un singur cablu Cat 5e/6/6a sau ATEN 2L-2910 Cat 6. Dispunand de doua iesiri sincrone, VE814AT poate transmite semnal video catre doua afisaje de la distanta si unul pe partea locala. Acest transmitator compatibil HDCP 2.2 indeplineste specificatiile HDMI, inclusiv 3D, Deep Color, rata maxima de date (10,2 Gbps) si calitate video 4K de pana la 100 m.

VE814AT accepta transmisia de semnalizare RS-232 si IR, permitand controlul dispozitivului sursa HDMI de la unitatea distanta (VE814AR), dand in acelasi timp acces la dispozitivul de afisare HDMI de la unitatea locala (VE814AT). In plus, accepta Modul Long Reach care extinde semnalele HDMI pana la 150 m, 1080p, printr-un singur cablu Cat 5e/6.

  • Cu ajutorului splitter-ului VS184B True 4K HDMI este trimisa o sursa video digital de inalta definitie la patru afisaje in acelasi timp. Accepta toate echipamentele compatibile HDMI, cum ar fi playere DVD, set-top box-uri prin satelit si toate monitoarele, afisajele, proiectoarele sau televizoarele HDMI.

Splitter-ul HDMI VS182B True 4K este compatibil HDMI 2.0, 4K la 60 Hz (4:4:4) acceptand fluxuri audio multiple. Este eficient atat in spatii mari cum este sala de conferinta Orlando, cat si in aplicatiile home theater sau in cele corporative, educationale si spatii comerciale.

  • Transmitatorul HDMI HDBaseT-Lite VE801T se conecteaza la receptoarele HDBaseT VE801R pentru a extinde semnalele pana la 70 m de la sursa folosind un cablu Cat 5e/6/6a. Acesta accepta functii HDMI care includ rezolutii de imagine 3D, Deep Color si 4K, plus Dolby Digital 5.1, audio DTS HD si este compatibil HDCP. Designul all-in-one VE801T ofera o metoda usoara de montare a dispozitivului in orice locatie.
  • Receptorul VE801R HDMI HDBaseT-Lite extinde semnalul pana la 70 m de la sursa folosind un cablu Cat 5e/6/6a. Accepta functii HDMI care includ rezolutii de imagine 3D, Deep Color si 4K, plus Dolby Digital 5.1, audio DTS HD si este compatibil HDCP. Designul all-in-one VE801R ofera o metoda usoara de montare a dispozitivului in orice locatie.
  • Receptorul VE812R HDMI HDBaseT permite amplasarea unui afisaj HDMI la pana la 100 de metri distanta de dispozitivul sursa si poate fi extins convenabil din punct de vedere al costurilor folosind un singur cablu Cat 5e.

VE812R accepta HDMI (3D, Deep Color), Ultra HD (4k x 2k) si este compatibil HDCP. In plus, modulul EDID asigura o calitate video optima pentru orice afisaj HDMI. VE812R este perfect pentru sali de conferinte, sali de sedinte, home theater sau orice instalatie care necesita transmisie la distanta lunga si calitate video superioara.

Solutia aleasa de Uniunea Confederatiilor Generale Italiene a Intreprinderilor, Activitatilor Profesionale si a Lucratorilor Independenti din Milano asigura atat o distributie audio-video versatila, cat si posibilitatea de a fi scalata in viitor pentru a raspunde altor cerinte sau pentru a fi extinsa.

Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial. Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada. Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat