0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Materialele metalurgice folosite in industria de constructii ofera o buna rezistenta in timp, dar si impotriva agentilor corozivi. Teava rotunda zincata este un produs excelent care se poate folosi in transportul de gaze naturale sau fluide de natura necoroziva. Poti remarca daca un material de acest tip este sau nu calitativ prin observarea prezentei sau absentei stratului protector de zinc. In acest fel iti vei da seama daca este sau nu alegerea potrivita pentru proitectul tau.

Incearca teava rotunda zincata de la Marola pentru rezistenta in timp!

teava rotunda zincata

Avantajul pe care il ofera teava rotunda zincata de la Marola il reprezinta faptul ca se poate reutiliza in diverse proiecte (acest lucru fiind aplicat in cazul in care pe parcursul proiectul curent au fost schimbate aspecte tehnice importante), fiind un adevarat avantaj pentru echipa de constructii din cadrul proiectului respectiv. Pe langa faptul ca este un produs de constructii versatil, aceasta ofera o buna rezistenta impotriva agentilor corozivi si a factorilor externi, intrucat stratul protector de zinc aplicat inca din fabrica ii ofera protectie de pana la 3 ori mai buna!

Fiind confectionate si fabricate din otel dur si indoxidabil, vei avea garantia unui proiect de lunga durata si foarte bun in procesul de transport al fluidelor sau gazelor naturale, fara aparitia riscurilor. Astfel, daca iti doresti siguranta si succes garantat, apeleaza cu incredere la echipa Marola pentru a primi suporul tehnic de care ai nevoie!

De ce sa alegi cele mai bune materiale pentru proiectul tau

Este evident faptul ca alegerea unor materiale bune de constructii garanteaza siguranta membrilor care urmeaza sa intre in contact direct cu proiectul sau locuinta, ofera o rezistenta mai buna datorita stratului protector si eliminarea riscului de aparitie a ruginei. Pe langa avantajele mentionate anterior in acest articol, teava rotunda zincata se bucura de o serie de caracteristici importante, dintre care amintim o presiune ridicata, posibilitatea de a le utiliza pentru o perioada mai lunga de timp, dar si posibilitatea de a le reutiliza.

Astfel, faptul ca teava rotunda zincata nu prezinta niciun punct de sudura pe toata intreaga lungime ii ofera incredere si rezultate de lunga durata. Alege si tu produsele de la Marola si bucura-te de cele mai calitative constructii.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat