0 0
Read Time:2 Minute, 39 Second

Poză de Anna Kumpan pe Unsplash.com

Ca tehnician de unghii, știi că nuanțele de gel de unghii sunt totul atunci când vine vorba de manichiura perfectă. Cu atâtea opțiuni disponibile poate fi dificil să te hotărăști asupra nuanțelor de gel în care să investești vara aceasta. Cu toate acestea, nu trebuie să îți faci griji, pentru că am pregătit pentru tine un articol care va dezvălui top cinci culori de gel pentru unghii care sunt la modă vara aceasta.

Iată spre ce nuanțe le poți ghida pe viitoarele tale cliente

  1. Roz pastel

Primul pe lista noastră este rozul pastel. Acesta este un clasic în ceea ce privește culorile de vară și este perfect pentru orice ocazie. Este o nuanță ușoară și feminină, care se potrivește perfect cu hainele de vară. În plus, rozul pastel este ușor de aplicat și se potrivește cu orice formă de unghii.

  1. Albastru neon

Următoarea nuanță pe lista noastră este albastrul neon. Este o culoare îndrăzneață și vibrantă, care va adăuga un plus de energie și prospețime manichiurii realizate. Această nuanță se potrivește perfect cu tonurile de piele bronzate și poate fi combinată cu alte culori neon pentru a crea un aspect cu adevărat unic.

  1. Corai

Coraiul este o altă nuanță populară pentru vara aceasta. Este o combinație perfectă între roșu și portocaliu și este o opțiune excelentă pentru unghiile de vară. Această culoare se potrivește cu orice stil vestimentar și poate fi combinată cu accesorii de aceeași culoare pentru a crea un aspect armonios.

  1. Verde mentă

O altă nuanță de vară la modă este verdele mentă. Este o culoare ușoară și răcoritoare, care adaugă un plus de prospețime manichiurii. Verdele mentă evocă imaginea frunzelor proaspete de mentă și a brizei răcoroase, oferind un sentiment de relaxare și revigorare. Această culoare se potrivește perfect cu hainele de vară și poate fi combinată cu auriu sau argintiu pentru un efect cu adevărat elegant. În plus, verdele mentă este versatil și poate fi purtat atât la ocazii casual, cât și la evenimente mai formale, adăugând mereu o notă de stil și rafinament.

  1. Lavandă

Ultima nuanță de pe lista noastră este lavanda. Este o culoare dulce și feminină, care va adăuga un plus de eleganță și rafinament oricărei manichiuri. Dacă încă nu deții gel de unghii în această nuanță, pe savyprofessional.ro găsești acrygel cu o nuanță superbă de lavandă, dar și alte nuanțe esențiale pentru manichiurile de vară. Această nuanță încântătoare nu doar că oferă un aer sofisticat, dar este și extrem de versatilă. Se potrivește perfect cu hainele de vară, oferind un contrast plăcut cu tonurile calde ale sezonului. De asemenea, lavanda poate fi combinată cu alte culori pastel pentru un aspect cu adevărat delicat și armonios. În plus, această culoare evocă o stare de liniște și serenitate, amintind de câmpurile nesfârșite de lavandă înflorită.

În concluzie, acestea sunt cele cinci culori care sunt la modă vara aceasta și care te vor ajuta să oferi manichiuri de calitate. Nu uita să aplici întotdeauna un strat de bază și unul de finisaj pentru a proteja unghiile și pentru a prelungi durata manichiurii realizate. De asemenea, fii creativă și experimentează cu diferite nuanțe și modele! 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
succes grup