0 0
Read Time:2 Minute, 28 Second

Tratamentele intravenoase la domiciliu au devenit o opțiune din ce în ce mai populară pentru pacienții care au nevoie regulat de perfuzii, dar care evită vizitele la spital sau nu se pot deplasa. Aceste tratamente pot fi administrate de către un cadru medical în confortul propriei case. Cu toate acestea, înainte de a opta pentru un astfel de tratament, există câteva lucruri importante pe care pacienții ar trebui să le ia în considerare pentru a se asigura că sunt pregătiți în mod corespunzător pentru echipa medicală.

Iată elementele de care trebuie să țină cont pacienții

Primul pas este de a discuta despre tratamentul ce urmează a fi administrat cu un medic. Doar cadrele medicale pot stabili astfel de detalii, iar tot aceștia îl pot ajuta pe pacient să înțeleagă procedura, la ce să se aștepte și dacă vor exista posibile efecte secundare. Cei care sunt interesați de astfel de tratamente au posibilitatea de a beneficia de perfuzii acasă de la TruMed, asigurate de personal calificat și cu experiență, pregătit pentru orice situație.

Odată ce s-au stabilit detaliile privind tratamentul, persoana trebuie să își pregătească locuința pentru sosirea echipei medicale. Încăperea în care va fi administrată perfuzia trebuie să fie curată, bine luminată și să aibă suficient spațiu pentru ca medicii să lucreze confortabil. De asemenea, pacienții ar trebui să se asigure că au la dispoziție un scaun sau un pat confortabil unde să se întindă în timpul perfuziei.

Pe lângă pregătirea camerei, pacienții trebuie să știe să răspundă la întrebări sau să ofere detalii privind istoricul lor medical. Este indicat să existe la îndemână o listă cu toate medicamentele curente, orice alergii sau afecțiuni medicale. Aceștia vor avea nevoie, de asemenea, de acces la o chiuvetă, o priză și un coș de gunoi.

În plus, este important și confortul pacientului pe toată durata tratamentului. De aceea, este indicat să aibă o ținută comodă, un pat confortabil, dar și apă pentru a se hidrata.

Cu toate acestea, cel mai important lucru pe care pacienții îl pot face pentru a se pregăti pentru un tratament intravenos la domiciliu este să comunice cu echipa medicală. Este indicat să le adreseze întrebări și să își exprime orice îngrijorare pe care o au cu privire la procedură. De asemenea, ar trebui să informeze echipa medicală despre orice modificări ale stării lor de sănătate sau ale medicației.

Nu în ultimul rând, toți beneficiarii de tratamente perfuzabile trebuie să se asigure că respectă toate instrucțiunile furnizate de specialiști. Acestea includ informații legate despre ce le este permis înainte (de exemplu, post alimentar sau întreruperea anumitor medicamente) și după tratament (în acest caz aplicându-se monitorizarea oricăror efecte secundare sau simptome neobișnuite).

Perfuziile la domiciliu sunt soluția perfectă pentru pacienții care au nevoie în mod regulat de tratamente medicamentoase administrate intravenos. Ținând cont de informațiile de mai sus, procedura va fi realizată corect și în deplină siguranță, iar experiența pacientului va fi una bună.

Sursa foto: unsplash.com

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat