0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Parcursul de succes al brandului AQUA Carpatica, precum și recenta alianță strategică cu Pepsi Co., a determinat board-ul Valvis Holding S.A., să îl numească pe Vassilis Stavrou CEO al Valvis Holding S.A. și Vicepreședinte executiv de dezvoltare internațională al Carpathian Springs S.A.

Mandatul a intrat în vigoare de la data de 03 octombrie 2022. Vassilis Stavrou are experiență ca director executiv cu înaltă expertiză, cu peste 28 de ani în poziții manageriale la nivel național și internațional. Are o cunoaștere semnificativă a gestionării afacerilor și a oamenilor din diferite țări și medii multiculturale.

Vassilis Stavrou a fost CEO al AB Vassilopoulos, precum și al Mega Image și a ocupat și alte funcții importante de conducere la Delhaize Groups și AB Vassilopoulos. El declară despre noile sale responsabilități: „Sunt deosebit de bucuros să ocup o astfel de poziție de conducere într-un Grup care se dezvoltă și evoluează constant. Sunt încântat să mă alătur și voi lucra cu o echipă de management puternică, cu viziune și o strategie puternică.”

La rândul său, domnul Jean Valvis – Președintele – Director general al  Grupului de firme Valvis Holding și al Carpathian Springs S.A. a subliniat: „Îi urez bun venit lui Vassilis în marea noastră familie. Eu și Vassilis ne cunoaștem de câțiva ani și împărtășim aceleași valori și principii.

El vine în Grupul nostru într-un moment de activitate intensă de dezvoltare. Mai ales în contextul recent anunțatului nostru parteneriat strategic cu Pepsi Co. Sunt sigur că experiența importantă pe care Vassilis o aduce cu el va ajuta la implementarea strategiei noastre pentru dezvoltare internațională și durabilă și la consolidarea structurii noastre corporatiste”.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat