0 0
Read Time:2 Minute, 46 Second

Ne place sa credem ca suntem profesionisti si ca viata personala ramane in spate odata ce am trecut pragul biroului. Din pacate, realitatea este contrar asteptarilor si adevarul este ca viata personala isi pune amprenta in mod vital asupra succesului tau profesional.

Petru Trimbitas, fondatorul mentoratului WellCode, a observat si constientizat acest lucru pe durata colaborarii sale cu companiile Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii, care acordau o atentie speciala celor doua segmente. In consecinta, tanarul clujean a decis sa revina in tara si sa puna bazele unui program de mentorat destinat pasionatilor de IT, care sa acorde atentia cuvenita celor doua segmente (profesional si personal), diferit de tot ce exista in materie de curs de programare.

curs de programare
curs de programare

Mentoratul gandit de Petru Trimbitas functioneaza ca o carte interactiva si este orientat spre dezvoltarea profesionala, dar si personala astfel:

Dezvoltare profesionala

Programul de invatare fondat de tanarul clujean este condus de mentori, care iti vor fi alaturi de la prima logare pe platforma si pana la angajare. Acest mentorat este extrem de flexibil, fiind accesibil atat celor care isi doresc sa invete sa scrie cod de la zero, cat si celor care au mai cochetat cu un curs de programare. Mentorii te vor ghida si te vor ajuta sa scrii cod curat si corect inca de la prima logare pe platforma. Evolutia pe platforma poate fi observata in timp real, astfel incat fiecare problema rezolvata te va aduce mai aproape de indeplinirea obiectivului final: angajarea.

Un alt aspect unic comparativ cu orice alt curs de programare este reprezentat de faptul ca mentorii iti vor fi alaturi si dupa ce vei parcurge platforma integral. In acest punct, mentorii te vor ajuta sa iti dezvolti propria aplicatie si propriul portofoliu de proiecte. In plus, te vor ajuta sa iti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice si sa treci cu brio de faza de interviu.

Dezvoltare personala

In timpul colaborarii cu gigantii americani, Petru Trimbitas a avut posibilitatea de a constientiza faptul ca problemele personale si stilul de viata isi pun amprenta pe rezultatele profesionale. Astfel, a ales sa integreze in mentorat un modul de dezvoltare personala condus de coachi si experti in dezvoltare personala. In cadrul acestui modul unic in ceea ce priveste oferta ”curs de programare” existenta pe piata, vei avea oportunitatea de a-ti dezvolta strategiile si tehnicile necesare castigarii linistii si echilibrului de care ai nevoie pentru a scrie cod si pentru a-ti dezvolta gandirea logica.

In consecinta, coachii te vor ajuta sa:

  • iti dezvolti strategii de gestionare a gandurilor si emotiilor negative;
  • iti stabilesti o rutina sanatoasa de somn;
  • gestionezi esecul;
  • iti dezvolti strategii de automotivare;
  • stabilesti o dieta alimentara sanatoasa;
  • ai o viata activa;
  • iti dezvolti abilitati de comunicare, care se afla in topul cerintelor angajatorilor din domeniul IT, fiind aproape la fel de importante ca scrierea de cod curat si corect.

Nu mai pierde timpul si ofera-ti sansa de a obtine primul job in domeniul IT cu un program unic si orientat catre interesele clientului. Programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii si descopera modul in care viata personala iti influenteaza cariera de programator. Totodata, vei afla o perspectiva cu totul unica, pe care nu o vei regasi in cadrul niciunui alt curs de programare din Romania, menita sa-ti aduca succesul.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat