0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Schimbarea culorii mobilierului dintr-o cameră face ca întregul design să pară nou și proaspăt. Aceasta este o soluție ieftină și la îndemână pentru a da un nou look casei tale. Ce presupune, mai exact, vopsirea mobilierului și de unde poți cumpăra o vopsea specială pentru mobilă? Află totul din acest articol!

  1. Vopsirea mobilierului – mai simplă decât crezi!

Chiar dacă aceasta este o soluție ieftină, este totuși important să te gândești la calitatea finală a lucrării. De aceea, evită spray-urile cu vopsea care se găsesc în magazinele de bricolaj. Acestea nu doar că nu au putere de acoperire, însă riști ca vaporii să se împrăștie în aer și să se depună pe pereți sau pe alte obiecte. 

Pentru a alege calitatea la cel mai avantajos preț, îți recomandăm vopselele speciale pentru mobilă de la Annie Sloan România. Acestea se aplică cu pensula, având o consistență cremoasă. Nu curg, nu lasă dâre pe mobilier și nici picături greu de curățat sub colțurile mobilierului. Puterea de acoperire este perfect gândită pentru a obține un rezultat impecabil chiar și cu un singur strat aplicat. 

Pentru a obține cele mai bune rezultate cu această vopsea calitativă, ai nevoie de un set de pensule speciale pentru vopsirea mobilei. În mod ideal, ai nevoie de una mai lată pentru a vopsi rapid părțile mari, una mai îngustă pentru a vopsi părțile mici și încă una cu vârf rotund și ascuțit pentru cazul în care vrei să desenezi anumite modele cu vopsea pe mobilă. Având la dispoziție un set de astfel de pensule, vei putea recondiționa cu succes orice tip de mobilier.

Când anume este nevoie de pregătirea suprafeței înainte de vopsire și când nu? Aceasta este o dilemă pentru mulți oameni care vor să își recondiționeze singuri mobila. În general, este suficient să speli cu apă caldă și detergent piesa care urmează a fi vopsită. În acest fel, îndepărtezi praful și grăsimea pentru ca vopseaua să aibă aderență. Marele avantaj al vopselelor Annie Sloane este faptul că funcționează perfect pe orice suprafață, fără a fi nevoie de șlefuire în prealabil. 

Totuși, dacă mobila ta prezintă asperități care se simt la mână, atunci este necesară șlefuirea. În acest mod, vei obține cel mai bun rezultat din punct de vedere vizual. 

Vopsirea mobilierului îți va transforma casa, mai ales dacă vei folosi culori vii și energizante. Experimentează cu încredere! 

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat