0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Cele mai colorate și frumoase cărți proaspăt ieșite de sub tipar, dulciuri irezistibile, baloane, jucării de toate felurile, ateliere creative, produse hand made și multe alte surprize vă așteaptă la Târgul lui Moș Nic organizat de Asociația CONIL

Un banner de mari dimensiuni îi așteaptă pe toți cei prezenți să își exerseze îndemânarea și să-și pună creativitatea la lucru. Mari și mici veți avea ocazia de a vă exprima artistic, transmitând un mesaj de încurajare a copiilor și tinerilor cu nevoi speciale, chiar de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, 3 decembrie.

Copiii vor avea posibilitatea de a participa la ateliere  arts&crafts, de a se bucura de produsele fresh pe care expozanții le vor pregăti special pentru acest eveniment iar părinții vor putea savura delicioasele produse Coffe Bike.

Vizitându-ne veți avea ocazia să vă îndrăgostiți pentru totdeauna de Vacaju, LUMEA BUNĂTĂȚILOR VEGANE GUSTOASE ȘI SĂNĂTOASE DIN L.A.P.T.E DE CAJU, special concepute pentru persoanele cu alergii, intoleranțe, stil de viață vegan și sănătos!

Va fi de neratat colțul de lectură organizat în cadrul târgului de câtre ID Publishing House dar și zona în care mâini pricepute vor împleti codițe binefăcătore în sprjinul copiilor refugiați ucraineni.  

Târgul lui Moș NIC este un eveniment integrat în amplul eveniment cultural artistic CONIL Fest, Festivalul Integrării, Moș Nic la Circ, organizat pentru a celebra prin dans, muzică și culoare data de 3 decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

Te asteptam să te convingi si de savoarea bomboanelor Bucuria produse în Republica Moldova dar și de prăjiturile de casă venite tocmai din zona Ardealului.  Coloritoria va prezenta marturii personalizate pentru evenimente memorabile, accesorii handmade, ornamente tematice și decoratiuni de care te vei îndrăgosti din prima clipă.

Nu vor lipsi produsele cosmetice, bijuteriile unicat dar și uleiurile esențiale și apa binefăcătoare.

 Vino să petreci un weekend plin de zâmbete, culoare și veselie la Circulul Metropolitan Bucuresti și să celebrăm împreună Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități!

Save the date! 3-4 decebrie, între 10-18 –  Moș Nic la Circ!

          Expozanți: Magazin Bucuria, Vacaju, Dulciuri Minunate, Coloritoria, Avon Cosmetics, Dulciuri Kovacs, Coffe Bike, Felis Esențial și mulți, mulți alții.

Sponsori: Transavia, One United Properties, Aqua Carpatica, Boromir, Avon Cosmetics, Alka Group, Graphtec Design, Sovis Print, Asociația Șansa Ta, Banca pentru Alimente, Fă Bine, Asociația Forța Fermierilor

Parteneri media: București FM, Agerpres, România Pozitivă, Ziarul Pozitiv, Business&Style, PRwave, www.desprecopii.com , www.scoliprivate.eu,  www.parentropolis.com

Source

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat