Broker imobiliare Dubai
0 0
Read Time:3 Minute, 58 Second

Numarul tot mai mare de migranti a facut ca cererea de proprietati imobiliare din Dubai sa creasca semnificativ. Acest lucru a determinat ca piata imobiliara din Dubai sa fie cea mai solicitanta industrie, nu doar in Emiratele Arabe Unite, ci in intreaga lume. Prin urmare, din punct de vedere investitional, nu ne putem gandi la o investitie mai buna decat cea de pe piata imobiliara din Dubai.

Este posibil, insa, ca lucrurile sa nu mearga conform asteptarilor tale, in cazul in care ai investit in proprietati din Dubai fara sfatul agentilor imobiliari de aici. Ce factori te pot ajuta sa cumperi cele mai bune proprietati din Dubai? In acest articol, venim cu sfaturi utile pentru a-ti cumpara proprietatea/proprietatile visurilor tale.

  1. De ce le cumperi?

Totul porneste de la obiectivul tau. Inainte de a investi intr-o casa, fie ea vila de lux sau o proprietate in Palm Jumeirah, trebuie sa stii clar scopul pentru care o cumperi, planul de viitor in ceea ce o priveste. Daca intentionezi sa o iei in scopuri personale – in acest caz, trebuie sa iei in considerare lucruri importante precum prezenta scolilor in apropierea locuintei, a spitalelor, aeroporturilor si supermarket-urilor. Pe de alta parte, daca esti interesat doar din punct de vedere investitional, este bine sa te interesezi de predictii ulterioare si locatie.

  1. Care este bugetul tau?

Cel mai important factor de luat in considerare atunci cand intentionezi sa cumperi o casa in Dubai este bugetul alocat pentru aceasta. Tine cont ca, pe langa valoarea proprietatii, vor fi aplicate multe alte taxe, precum taxele legale, depozitele si taxele de intretinere. De aceea, trebuie sa iti asumi in totalitate situatia financiara din prezent si planurile tale de viitor. De asemenea, poti lua in considerarea optiunea unui imprumut la banca, daca nu dispui de suficient buget. Asigura-te ca il obtii, inainte de a cumpara proprietati in Dubai.

  1. Locatia

Ca nou rezident in Dubai, cel mai greu este sa descoperi cea mai buna locatie. Daca te muti aici cu familia, trebuie sa te gandesti la scoli, universitati, statii de autobuz si supermarket-uri. Fie ca vrei sa o inchiriezi ori sa cumperi o proprietate, trebuie sa fii hotarat dinainte. Apoi, lucrurile vor deveni mai usor de gestionat, atat pentru tine, cat si pentru cei mai buni brokeri imobiliari din Dubai, care vor lucra din greu pentru tine.

  • Locatii subdezvoltate: daca ai planuit sa te muti in Dubai dupa 5-10 ani, cea mai buna optiune ar fi sa investesti intr-o locatie cu valoare mai mare in viitor.
  • Locatii dezvoltate in Dubai: pentru cazul in care esti in cautarea unei oportunitati uriase de investitie; asigura-te ca ai o investitie decenta la mana, inainte de a merge inainte cu planul.
  1. Dezvoltatorul imobiliar

Construirea casei tale de vis in Dubai implica ajutor din partea dezvoltatorilor de proiecte. Spre deosebire de alte tari, aici nu iti poti construi casa dupa bunul plac. Este necesar sa gasesti un dezvoltator cu o reputatie buna, iar pentru asta va trebui sa faci cateva investigatii cu scopul de a-i verifica performantele anterioare. Daca proiectul tau cade in maini gresite, cel mai probabil acest lucru va duce la pierderea oricarei investitii. In cele din urma, compania de management va prelua sarcinile cand cladirea este proiectata pentru primul an.

  1. Compania de management

Dupa finalizarea constructiei, compania de intretinere, aleasa de dezvoltatorul proiectului, se ocupa de toate problemele. Contractul, insa, poate fi reziliat daca nu este respectat. Asadar, inainte de a cumpara o proprietate in Dubai, inspecteaza bine reputatia companiei de management care se ocupa de cladire.

  1. Garantia data de dezvoltator

In cazul oricaror daune structurale, dezvoltatorul va fi raspunzator pentru o perioada de maximum 10 ani de la data finalizarii. De asemenea, daca cladirea a depasit deja termenul de garantie, care este de 10 ani. In acest caz, ca proprietar al casei, vei fi responsabil pentru orice fel de lucrari de reparatii.

  1. Citeste cu atentie detaliile contractului

Nu crede doar in vorba agentilor imobiliari. In schimb, cere acordul scris ca dovada. Dupa ce l-ai primit, citeste in mod cuprinzator si intelege toate amanuntele din contract. Poti folosi contractul scris ca dovada daca situatia se intoarce impotriva ta.

  1. Momentul perfect pentru a cumpara

Ca in oricare alta industrie, piata imobiliara din Dubai are suisuri si coborasuri. Asta inseamna ca va exista intotdeauna un moment perfect pentru a cumpara si vinde proprietati. In calitate de cumparator, cand observi ca piata sta pe loc sau merge greu, preturile sunt rezonabile, iar dezvoltatorii ofera servicii exceptionale, inseamna ca este cel mai potrivit moment pentru a cumpara proprietati in Dubai. Sau sa vinzi.

Imobiliaredeluxdubai (imobiliaredeluxdubai.com) este o agentie imobiliara specializata pe piata premium, ce pune la dispozitia clientilor sai cele mai profitabile oportunitati de investitii din sectorul imobiliar.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat