0 0
Read Time:3 Minute, 19 Second

Prin ce se remarcă baia vintage și ce este bine de știut? Accesează acest articol pentru mai multe informații!

Prin ce se remarcă baia vintage și ce este bine de știut? Iată mai multe informații!

Atunci când vorbim despre amenajarea băii în stilul vintage, chiar și cele mai mici detalii te pot ajuta să faci diferența și să te bucuri de echilibrul vizual. În ciuda faptului că acest stil de amenajare este mai puțin întâlnit în zilele noastre, adevărul este că nu trebuie să fie exclus: acel plus pe care îl aduce este de necontestat.

Obiectele sanitare incluse în această amenajare sunt ieșite din comun, și tocmai acest aspect le face să fie speciale și să aducă acel element de noutate de care baia locuinței tale avea nevoie. Odată cu trecerea timpului, amenajarea interioară pentru care am optat de la bun început poate ajunge să-și piardă farmecul, însă, optând pentru stilul vintage, ai siguranța că faci o alegere de care nu te vei putea plictisi.

Îți dorești o baie vintage? Iată care sunt recomandările de care trebuie să ții cont:

  1. Orientează-te către acele finisaje simple

Atunci când vorbim despre o baie vintage, este important să te orientezi către acele finisaje simple. Deși tendința este de a crede că, pentru un design de nota 10, trebuie să-ți îndrepți atenția asupra unor alegeri complexe, adevărul este că lucrurile sunt mai ușoare de atât. Finisajele simple vor ieși la fel de bine în evidență, și mai mult de atât, nu vor genera senzația de aglomerare, așa cum se întâmplă în cazul celor complexe. Dacă optezi pentru acele modele simpliste, subtile, astfel, ești deja cu un pas mai aproape de a te bucura de o baie vintage.

  2. Nu exclude obiectele sanitare care sunt nonconformiste

Stilul vintage se remarcă prin acele alegeri îndrăznețe, creative, care îi oferă băii locuinței tale acel plus de care avea nevoie.  Lavoarele de tip bol sau chiar și un wc cu montare suspendată sunt doar câteva dintre obiectele sanitare nonconformiste pentru care poți opta pentru a te bucura de amenajarea interioară în stil vintage.

Dacă ți-am captat atenția, ține cont că laguna.ro este magazinul la care poți apela pentru a achiziționa acele produse de care ai nevoie, pentru a te bucura de baia vintage și de efectele vizuale aduse de acest stil de amenajare interioară. De la lavoare de tip bol, până la vas wc suspendat și acea cadă care să aibă forma ovală, poți alege ceea ce consideri că te-ar avantaja cel mai mult. În aceeași măsură, inclusiv bateriile aurii sau chiar și negre ar putea reflecta alegerea potrivită, ținând cont și de acea notă elegantă și de rafinament pe care o pot aduce cu ușurință.

  3. Decorațiuni încadrate categoriei de lux

Dacă nu ai știut până acum, află că baia vintage se remarcă prin intermediul tuturor decorațiunilor de lux pe care le include. Aspectul care este cel mai apreciat la acest stil de amenajare interioară se referă la faptul că, deși include anumite decorațiuni de lux, energia emanată este în continuare una simplistă și ușor de apreciat.

Bineînțeles, atunci când spunem ”decorațiuni de lux”, nu trebuie neapărat să ne gândim sau să ne orientăm către ceva complex, pentru că o oglindă rotundă cu o ramă care să iasă în evidență poate fi mai mult decât suficientă. La fel de bine, candelabrele care au un design aparte sunt o altă decorațiune pe care ai putea să o iei în considerare sau chiar un covor care are modele abstracte.

Și pentru ca baia vintage să îndeplinească toate criteriile de amenajare interioară – nu uita să iei în considerare introducerea unor accesorii de baie în nuanța de bronz, și astfel, atmosfera la care ai aspirat devine mult mai ușor de adus în cadrul băii. Nu este exclus nici să lași imaginația și inspirația să te ghideze în acest proces de amenajare – la urma urmei, contează să fii mulțumit de rezultatele aduse.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat