0 0
Read Time:3 Minute, 25 Second

Schimbările aduse în sistemul medical din România – care este contribuția clinicii Arca Life? Accesează acest articol pentru mai multe informații!

Schimbările aduse în sistemul medical din România – care este contribuția clinicii Arca Life? Iată mai multe informații de interes!

Imaginea deținută de sistemul medical din România nu este tocmai cea mai favorabilă, tocmai din cauza tuturor experiențelor pe care pacienții aflați în suferință au trebuit să le întâmpine și să le depășească așa cum au putut mai bine. Nerespectarea programărilor, orele de așteptare pe holurile unor clinici sau a unor spitale, lipsa de respect resimțită la nivelul acestei colaborări și multe alte aspecte sunt doar câteva dintre cauzele care duc la o raportare negativă asupra acestui sistem, care, mai presus de toate, ar trebui să fie orientat în a le oferi oamenilor ajutorul de care au nevoie și acele soluții medicale potrivite și adecvate.

Situația nu este deloc plăcută, nu ar fi trebuit și, în continuare, nici nu trebuie să rămână așa. Un mare plus al sistemului medical din România este acela că are la bază câteva persoane care încă mai cred într-o schimbare benefică, și mai mult de atât, care încă mai au o dorință profundă de a oferi ajutorul și asistența meritată persoanelor care întâmpină o dificultate din punct de vedere medical.

Și pentru că așchia nu sare departe de trunchi, un întreg personal orientat în această direcție este și cel care formează astăzi echipa clinicii medicale Arca Life. Situată în București, în sectorul 1, Arca Life este locul potrivit tuturor persoanelor aflate în suferință, care doresc să aibă parte de acel tratament potrivit, care să le ajute să se bucure de o stare generală bună de sănătate. Mai mult de atât, aceasta este orientată către a aduce o schimbare semnificativă în cadrul sistemului medical, întocmai pentru ca experiențele mai puțin plăcute descrise anterior să nu mai fie prezente în cadrul acestui domeniu, care este atât de necesar pentru oameni.

De către cine este susținută intenția clinicii Arca Life?

În fruntea acestei intenții, de a schimba sistemul medical din România, stă chiar directorul general al acestei clinici, dr. Jawad Latif, fiind chiar unul dintre cei mai apreciați medici ortopezi din țară. Având o experiență demnă de apreciere, acesta este specialist în ortopedie – traumatologie și doctorand în științele medicale, dar acestea sunt doar câteva dintre aspectele care i-au adus aprecierea.

Desfășurându-și activitatea atât în țară, cât și în străinătate, directorul general al clinicii Arca Life a avut posibilitatea să lucreze în cadrul unor centre de chirurgie ortopedică de renume din U.E. și în acele țări recunoscute la nivel mondial, datorită nivelului de tehnologie de ultimă generație pe care îl aplicau în tratarea pacienților. Tocmai această oportunitate a fost cea care l-a determinat pe directorul clinicii medicale Arca Life să aducă toate aceste schimbări în sistemul medical. Datorită experienței sale, acesta a reușit să dobândească foarte multe perspective de care se folosește în ziua de astăzi, tocmai pentru a le oferi oamenilor suportul meritat.

Schimbarea adusă de Arca Life în sistemul medical

Tocmai din dorința de a aduce o schimbare în sistemul medical, Arca Life este clinica care investește în sănătatea și în tratamentul pacienților aflați în suferință. Această clinică medicală este dotată cu acele aparate ultra-performante și cu tehnologie de ultimă generație, unică în România, de care fiecare pacient aflat în nevoie se poate bucura. Această aparatură este întocmai cea care asigură un timp de recuperare record și un demers optim în privința recuperării medicale, și mai mult de atât, întreaga schimbare adusă în sistemul medical se datorează personalului care face parte din această echipă. Dr. Jawad Latif, directorul general al acestei clinici, este și cel care a reușit să aducă acei medici profesioniști și specializați în echipa lui, motivați să ofere suportul de care oamenii au nevoie și să aibă o evoluție frumoasă.

Altfel spus? Clinica medicală Arca Life este, cu siguranță, cea la care putem apela cu încredere în orice moment în care avem nevoie de tratamentul potrivit și de acele recomandări care ne pot ajuta să ne îmbunătățim starea de spirit.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat