atelier copii
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Atelierul de creație și educație muzeală „Îmi doresc și eu muzeul meu” vine la școala din Isvoarele, Giurgiu

În data de 2 decembrie 2022 elevii școlii din comuna Isvoarele (jud. Giurgiu) vor participa gratuit la atelierul de creație și educație muzeală din cadrul proiectului „Îmi doresc și eu muzeul meu”.

Activitățile educative se vor desfășura într-un cadru non-formal la Muzeul Nicolae Minovici din București. Două grupe formate din 10 participanți cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani vor explora spațiul muzeului alături de un educator, iar apoi vor crea un obiect decorativ folosind tehnica cusutului.

La final elevii vor avea ocazia să creeze propria expoziție cu cunoștințele dobândite și produsele artistice realizate chiar în Isvoarele, pentru comunitatea din care ei fac parte.

Atelierul de educație muzeală va fi susținut de către Muzeul Municipiului București, în timp ce atelierul de cusut va fi facilitat de către echipa Beembroidery. Expoziția locală va fi susținută de Școala gimnazială nr.1 Isvoarele.

Activitățile, transportul și masa vor fi asigurate de către organizator, grupul informal The Voice of Solidarity, prin Corpul European de Solidaritate.

Contact:

The Voice Of Solidarity: https://www.facebook.com/thevoiceofsolidarity

Beembroidery: https://www.facebook.com/beembroidery.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat