0 0
Read Time:1 Minute, 47 Second

Pentru persoanele care sunt in cautarea unui cabinet oftalmologic din Bucuresti, medicii specialisti recomanda ca efectuarea examenului sa fie facuta intr-o clinica specializata pentru ca totul sa decurga conform protocolului. Pentru un consult facut intr-un mod profesionist, vei putea sa te bucuri de sanatatea sistemului olfactiv fara afectiuni pe toata perioada vietii, inclusiv la batranete. Grupul Medical Romgermed iti pune la dispozitie cea mai buna echipa de medici si aparatura ultra moderna pentru un consult de calitate!

De ce sa alegi un cabinet oftalmologic din Bucuresti cu experienta in domeniul medical?

cabinet oftalmologic bucuresti

In cadrul Grupului Medical Romgermed, medicii specialisti se bucura de o experienta vasta in domeniul medical si trateaza pacientii care sufera de boli sau afectiuni ce le pot afecta in mod serios sanatatea. Daca esti in cautarea unui cabinet oftalmologic din Bucuresti in proximitatea ta, iti recomandam cu incredere serviciile oferite de echipa Romgermed. Pacientii au fost diagnosticati si tratati de cele mai grele afectiuni intalnite la nivelul ochilor, precum cataracta, galucomul, strabismul, eroriri de refractie, precum miopia, astigmatismul, hipermetropia sau alte boli oculare ce au legatura sistemul imunitar. Printre acestea se afla si urmatoarele: diabetul, tulburarile endocrine say hipertensiunea arteriala.

Odata intrat in cabinetul medicului care se va ocupa de afectiunea ta, acesta va discuta cu tine despre istoricul tau medical, dar si cel al familiei tale. In acest mod, acesta va intelege in ce cum functioneaza sistemul tau imunitar si cum il poti ajuta pentru a se mentine. Daca exista antecedente medicale in familie, este bine ca medicul sa cunoasca acest aspect.

Romanii nu se ingrijesc de sanatatea ochilor

Din punct de vedere statistic, intr-un procent major, romanii nu au grija de sanatatea ochilor lor si nici nu merg periodic la medic pentru a se asigura ca nu vor avea probleme cu vederea. Acesta este un procent ingrijorator, mai ales in situatia in care 1 din 5 romani este predispus la a dezvolta afecituni oculare.

Cat inca esti tanar, organismul functioneaza la capacitati maxime, dar acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa mergi la control. Specialistii recomanda efectuarea unui control periodic cel putin odata la 6 luni.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat