0 0
Read Time:2 Minute, 58 Second

Ozonul este gazul care întreține existența pe Pământ, stratul de ozon reprezentând filtrul natural care absoarbe cea mai mare parte a radiațiilor ultraviolete, periculoase pentru organismele vii. Ozonul medical, folosit în anumite concentrații terapeutice, protejează de acțiunea factorilor nocivi care favorizează apariția unor boli și accelerează procesul de îmbătrânire. Ozonul medical împreună cu oxigenul, reprezintă baza unei terapii revoluționare, cu efecte dovedite în tratarea unei palete uriașe de afecțiuni, dar și în cosmetică.

Tratamentele cu ozon sunt de mai multe tipuri, respectiv:

  • Autohemoterapie cu ozon (terapia sistemică, endovenoasă)
  • Injecții cu ozon (subcutanate, intramusculare, intraarticulare)
  • Insuflații cu ozon (rectale și vaginale)
  • Sauna cu ozon 

Terapia cu ozon

      Terapia cu ozon se efectuează pentru mulțimea beneficiilor pe care aceasta le are asupra corpului uman. Efectele se resimt chiar de la primele ședințe și se traduc prin scăderea durerii și restabilirea stării de bine. 

        Dacă ținem cont de raportul cost beneficii pe care le obținem, prețul terapiei cu ozon nu este mare, în special că nu există reacții adverse dacă procedura este efectuată de către specialiști foarte bine pregătiți, în centre medicale specializate, și dacă se respectă dozele recomandate de protocoalele internaționale in domeniu.

    Sauna cu ozon se realizează într-o capsulă ce are ca principale caracteristici spațiul și confortabilitatea, și care se bazează pe tehnologii revoluționare, una dintre cele mai eficiente, de altfel. Se folosește ca mijloc de relaxare prin tonifierea musculaturii, pentru ameliorarea oboseli, dar și în tratamentul anumitor infecții.

Ce beneficii are sauna cu ozon pentru sănătate?

  • previne accidentele vasculare, prin împiedicarea îngroșării sângelui
  • efect antitoxic 
  • stimularea circulației sângelui 
  • activarea metabolismului energetic

Ce afecțiuni tratează sauna cu ozon?

        Printre afecțiunile pe care sauna cu ozon le tratează se numără anumite boli de piele, boli reumatice, intoxicații cu metale grele, migrene, boli autoimune. 

Cum funcționează sauna cu ozon?

     Capsula generatoare de ozon acționează la temperaturi de 40-41 de grade. Când capsula este pregătită, se închide, iar capul rămâne în afara capsulei și primește oxigen pur printr-un tub subțire pentru o bună oxigenare. Procedura este supravegheată în permanență de un asistent medical care se află în legătură cu medicul.

Cât durează o ședință de saună cu ozon?

        Durata ședinței este între 20 și 30 de minute în funcție de afecțiunile pe care persoana le are, durată care este stabilită în prealabil urmare unei consultații medicale. Numărul ședințelor este stabilit în cadrul consultației respective.

       Sauna cu ozon poate fi folosită de către orice persoană, dar înainte de această procedură va exista un consult medical complet. Nu trebuie să fii bolnav pentru a beneficia de efectele acestei proceduri asupra organismului.

         Clinica Oxxygene din București garantează eficiența ozonoterapiei dar și a celorlalte tratamente, precum serviciile de terapie regenerativă sistemică, hepatică, neuronală etc. 

         Medicii din cadrul clinicii sunt foarte bine pregătiți și au o experiență vastă nu doar în tratare, ci și în prevenție. Pot fi găsiți pe strada Enăchiță Văcărescu nr. 18, sector 4, București sau la adresa din strada Petre Ispirescu nr. 6, Otopeni, Ilfov.

       Alege să fii sănătos! Alege să te bucuri de tratamentele pentru afecțiunea de care suferi! Alege specialiști atenți la nevoile tale!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat