0 0
Read Time:3 Minute, 44 Second

Dacă doriți să vă modernizați telefonul, trebuie să luați în considerare o mulțime de lucruri. Dar, înainte de a te lăsa prea mult prins în detalii, este important să faci un pas înapoi și să te gândești la ce fel de accesorii ar putea contribui la îmbunătățirea noului tău dispozitiv.

Deși există o mulțime de accesorii pentru smartphone-uri – inclusiv cele care sunt inutile și chiar dăunătoare – există și unele care pot adăuga multă valoare și confort vieții tale. Iată câteva dintre cele mai bune:

Difuzoarele

Difuzoarele se conectează cu ușurință cu majoritatea smartphone-urilor, așa că sunt ușor de utilizat și extrem de convenabile. Ele pot fi folosite pentru a asculta muzică sau pentru a juca jocuri, dar pot fi folosite și pentru a viziona videoclipuri pe YouTube sau pentru apeluri FaceTime cu prietenii și membrii familiei care locuiesc departe de tine. De multe ori, sunt suficient de mici pentru a nu ocupa prea mult loc în geantă sau în rucsac nici atunci când călătoriți!

Dacă ați încercat vreodată să vă uitați la un film sau să ascultați muzică de pe smartphone, știți cât de frustrant poate fi să auziți sunetul provenit de la difuzorul de culoare slabă al telefonului.

Dar există o altă opțiune! Ai putea folosi o boxă pentru smartphone. Aceste difuzoare se conectează prin Bluetooth și pot fi utilizate cu orice dispozitiv cu o mufă audio de 3,5 mm (sau cu un adaptor). Acestea vor crește calitatea experienței tale de divertisment, făcând ca totul să sune mai clar și mai tare ca niciodată.

Baterii externe

Dacă te confrunți cu probleme în a-ți menține telefonul încărcat pe tot parcursul zilei (sau al nopții), o baterie externă este un accesoriu indispensabil pentru orice utilizator de smartphone! Aceste baterii au o capacitate de stocare a energiei suficientă pentru a putea încărca de mai multe ori telefonul.

Acestea vă oferă liniște, știind că, dacă telefonul rămâne fără energie, există o soluție ușoară. Și sunt, de asemenea, excelente pentru călătorii – multe dintre ele au cabluri încorporate care se potrivesc în majoritatea telefoanelor și vă permit să le încărcați pe amândouă în același timp.

Bateriile externe sunt, de asemenea, utile pentru a încărca mai multe dispozitive deodată, ceea ce este deosebit de util dacă împărțiți cu prietenii sau membrii familiei care au nevoie să își poată menține dispozitivele încărcate în timp ce se află în altă parte a casei.

Huse pentru telefon

Husele pentru telefoane inteligente sunt o modalitate excelentă de a vă personaliza telefonul și de a-l proteja împotriva deteriorării. Sunt, de asemenea, o modalitate bună de a transmite un mesaj sau de a vă arăta interesele.

Vei dori o husă pentru telefon, deoarece îți va proteja investiția de căderi atunci când îl scapi accidental sau când se udă. În plus, dacă vrei să profiți la maximum de telefonul tău, faptul că ai o husă te va ajuta să îl protejezi de zgârieturi și alte deteriorări.

Există atât de multe opțiuni, de la modele strălucitoare la cele cu spațiu de depozitare încorporat pentru carduri de credit și bani, astfel încât nu există nicio scuză pentru a nu avea o husa xiaomi mi 11 ultra, de exemplu, perfectă pentru nevoile tale.

Sursa imaginii: husa Xiaomi Mi 11 Ultra

Protecție pentru ecran

Dacă îți faci griji cu privire la zgârierea ecranului, atunci este important să ai o protecție pentru ecran! Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți copii cărora le place să se joace pe telefoane (sau dacă pur și simplu le place să le arunce de colo-colo). Îi va ajuta să fie protejați și împotriva căderilor și loviturilor accidentale!

Suport pentru mașină

Dacă vei folosi servicii GPS sau vei transmite muzică în timp ce conduci atunci un suport de telefon pentru mașină este ideal.

Este periculos să te joci cu telefonul în timp ce conduci și este și mai periculos să îl ai în poală sau în suportul de pahar, unde ar putea zbura în orice moment. De aceea, utilizarea unui suport auto pentru smartphone-ul dumneavoastră poate fi cea mai bună decizie pe care o veți lua toată ziua – vă ține mâinile pe volan și vă ține ochii pe drum, astfel încât să puteți conduce în siguranță.

Suporturile pentru mașină vă permit să vă păstrați telefonul montat în vehicul, putându-l în același timp să îl folosiți în siguranță. Acestea vin în toate formele și mărimile, dar cel mai important lucru este că sunt sigure pentru a fi folosite în timpul condusului.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat